GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

60χρονος κληρικός παντρεύτηκε εξάχρονη!

Ο ηλικιωμένος άντρας που βλέπετε στη φωτογραφία, είναι κληρικός από το Αφγανιστάν και ηλικιακά διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής του. ...


Ο ηλικιωμένος άντρας που βλέπετε στη φωτογραφία, είναι κληρικός από το Αφγανιστάν και ηλικιακά διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής του. Ο εν λόγω άντρας, συνελήφθη από τις αρχές τις χώρας του, καθώς έχει νυμφευθεί ένα εξάχρονο κορίτσι - μια ακόμα αποκαλυπτική υπόθεση γάμου ενηλίκων με μικρά παιδιά που ταλανίζει την πολύπαθη αυτή χώρα.
Ο Mohammad Karim, κρατείται στην κεντρική επαρχία Ghor, και θέλοντας να δικαιολογήσει την πράξη του ισχυρίζεται ότι οι γονείς του κοριτσιού του την παρέδωσαν ως μια "θρησκευτική προσφορά". Αλλά όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, η οικογένεια του κοριτσιού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ καθώς λέγεται ότι απήχθη από τη δυτική επαρχία Herat, στα σύνορα με το Ιράν.
"Το κορίτσι δε μιλάει, αλλά επαναλαμβάνει ένα και μόνο πράγμα: 'φοβάμαι αυτόν τον άντρα'", είπε η  Masoom Anwari επικεφαλής του τμήματος γυναικών στην Ghor. Το παιδί, έχει βρει προσωρινά, στέγη σε καταφύγιο γυναικών ενώ οι γονείς της αναμένεται να ταξιδέψουν μέχρι την Ghor για να την παραλάβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση