GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με 75% αναπηρία στις φυλακές ο Δημοσθένης Βεργής με καταδίκη 37 ετών

Δύσκολες ώρες περνάει στις φυλακές Κορυδαλλού ο πρόεδρος των Οικολόγων, Δημοσθένης Βεργής, μετά την απόρριψη της αίτησής του για αναστο...


Δύσκολες ώρες περνάει στις φυλακές Κορυδαλλού ο πρόεδρος των Οικολόγων, Δημοσθένης Βεργής, μετά την απόρριψη της αίτησής του για αναστολή της ποινής του, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.
Σημειώνουμε ότι ο πρόεδρος των Ελλήνων Οικολόγων, αντιμετωπίζει σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα - του βεβαιώθηκε ποσοστό αναπηρίας 75%. Καταδικάστηκε τον Ιούνιο του 2014 σε κάθειρξη 37 χρόνων και έξι μηνών για την καταπάτηση χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων κοντά στη λίμνη Μαραθώνα.
"Κάνουμε μια προσπάθεια και πιστεύω πως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του κυρίου Βεργή και των τεράστιων ιατρικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με μεγαλύτερη επιείκεια", δήλωσε στην Espresso ο συνήγορος του 76χρονου, Γιάννης Αλετράς, ο οποίος ανέφερε πως τον Σεπτέμβριο θα προχωρήσει σε περαιτέρω νομικές ενέργειες, όπως η υποβολή αιτήματος αποφυλάκισης στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, στο οποίο θα επικαλείται τα ευεργετήματα του νόμου Παρασκευόπουλου για όσους έχουν διαγνωστεί με αναπηρία πάνω από 67%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση