GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο αυτόφωρο ο 76χρονος: Δολοφόνε, κοίτα τι έκανες ρε! Θα σε θάψω

Κάτω από έντονες αποδοκιμασίες από συγγενείς θυμάτων της ναυτικής τραγωδίας στην Αίγινα, πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων του Πειραιά,...


Κάτω από έντονες αποδοκιμασίες από συγγενείς θυμάτων της ναυτικής τραγωδίας στην Αίγινα, πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων του Πειραιά, ο 76χρονος κατηγορούμενος.
Οι συγγενείς επιτέθηκαν φραστικά ενώ πέταξαν και αντικείμενα στον κατηγορούμενο μόλις αυτός κατέβηκε από το όχημα του λιμενικού σώματος συνοδεία ισχυρής δύναμης. Σε κατάσταση αμόκ μία γυναίκα κρατούσε φωτογραφίες των ανθρώπων της που χάθηκαν στο απίστευτο ναυτικό δυστύχημα και επιτέθηκε στον 76χρονο φωνάζοντάς του «Δολοφόνε, κοίτα τι έκανες ρε! Θα σε θάψω!»
Την ίδια ώρα ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας έχει ξεκινήσει από τις 10.30 τη νεκροτομή στα δύο πρώτα θύματα της τραγωδίας. Οι άλλες δύο σοροί αναμένονται το αργότερο έως το απόγευμα ή αύριο το πρωί και ο κ. Μπογιόκας θα αποφανθεί για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τους τέσσερις ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση