GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ο 77χρονος οδηγός του ταχύπλοου που σκόρπισε το θάνατο στην Αίγινα...

Εξάδελφος του γνωστού ποινικολόγου και πρώην βουλευτή Αλέξανδρου Λυκουρέζου είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του ταχύπλοου που για α...

Εξάδελφος του γνωστού ποινικολόγου και πρώην βουλευτή Αλέξανδρου Λυκουρέζου είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του ταχύπλοου που για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο διεμβόλισε μικρό τουριστικό σκάφος με 20 περίπου επιβάτες ανοιχτά της Αίγινας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 4 άτομα.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον 77χρονο Θρασύβουλο Λυκουρέζο ο οποίος συνελήφθη λίγο μετά το δυστύχημα σε συγγενικό του σπίτι στην Αίγινα, ενώ στο σκάφος ήταν άλλα τρία άτομα (ένας άνδρας και δύο γυναίκες), τα οποία από την πρώτη στιγμή προσήχθησαν στο Λιμεναρχείο.
Σημειώνεται ότι το ταχύπλοο που είναι 8 μέτρων με ισχυρές μηχανές και καμπίνα κινείτο με μεγάλη ταχύτητα έπεσε με δύναμη πάνω στο τουριστικό σκάφος, το έκοψε στη μέση και το ανέτρεψε.
Σημειώνεται ότι ο χειριστής είναι κάτοχος διπλώματος για το σκάφος, το οποίο είχε θεωρηθεί το 2014.
Ο χειριστής του ταχύπλοου είχε πάρει εξιτήριο από ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας την περασμένη Τετάρτη, στο οποίο νοσηλευόταν με πρόβλημα πολλαπλών θρομβώσεων στα κάτω άκρα.
Η συγκεκριμένη πάθηση μπορεί να επηρεάσει οποιαδήποτε στιγμή τον εγκέφαλο του ασθενή, που κινδυνεύει από στιγμιαία απώλεια συνείδησης έως και ανακοπή από εμβολή.
Οι φίλοι του στην Αίγινα, γνωρίζοντας την κατάσταση της υγείας του, τον παρακαλούσαν να μην χρησιμοποιήσει το σκάφος, όπως και τη μοτοσικλέτα του, που, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, εξακολουθούσε να χρησιμοποιεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση