GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της εβδομάδας

Η εβδομάδα μας 8-14/8/2016 Πλανητικές διελεύσεις - ερμηνευτική προσέγγιση για τα ζώδια ΚΡΙΟΣ Ανάσα δροσιάς, αισιοδοξίας κα...


Η εβδομάδα μας
8-14/8/2016
Πλανητικές διελεύσεις -
ερμηνευτική προσέγγιση για τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ
Ανάσα δροσιάς, αισιοδοξίας και χαμόγελου είναι ο Ήλιος από το Λέοντα για εσένα που γεννήθηκες από τις 6 έως και τις 12 Απριλίου. Αποφασιστικότητα και ευστοχία, αλλά και υπερδραστηριότητα δείχνει ο Άρης για εσένα της 21-22-23-24-25-26/3. Η νευρικότητα / επιθετική διάθεση είτε η ανάγκη για περισσότερο ερωτισμό (η τελευταία θα ήταν μια δημιουργική έκφανση της υπερέντασης που σε διακρίνει) αφορούν εσένα της 7-8-9-10/4.  Ναι, κάποιες στιγμές η διάθεση είτε οι υποχρεώσεις είτε η γενικότερη ατμόσφαιρα σε «βαραίνουν», αν έχεις γενέθλια κοντά στις 14/4.
ΤΑΥΡΟΣ
Τρόπος σκέψης / επιλογής / απόφασης / επικοινωνίας / συνδιαλλαγής… σημειώσατε «άριστα», γιατί είναι καλοκαίρι κι εξ’ ορισμού πρέπει να βλέπεις το ποτήρι μισό – γεμάτο, ειδικά αν γεννήθηκες έως και τις 9/5. Ο έρωτας είτε οι διακοπές, όπως και οι επιχειρήσεις καλά κρατούν, αλλά και η τύχη είναι πιο κοντά σου, αν έχεις γενέθλια από τις 23/4 έως και την 1/5. Προστασία και καλές στιγμές υπόσχεται ο Δίας κυρίως σ’ εσένα της 13-14/5.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Επικοινωνιακό πνεύμα, υπερδραστηριότητα κι αφορμές μικρών αποδράσεων είναι έννοιες συνυφασμένες με το ζώδιό σου, κυρίως αν γεννήθηκες από τις 7/6 έως και τις 13/6. Ζητήματα σπιτιού / ακινήτου / έδρας / οικογένειας πιθανώς απασχολούν περισσότερο εσένα που έχεις γενέθλια έως και τις 10/6.  Μικρές ή μεγαλύτερες εντάσεις καραδοκούν σε σχέσεις / συνεργασίες για τους Διδύμους της 23-24-25-26/5- εδώ θα πρότεινα τη φράση “make love-not war”- , ενώ η διάθεση ( λόγω συγκυριών / ευθυνών) ενίοτε θυμίζει βαρυχειμωνιά για εσάς της 30-31/5. Μια κατάσταση στην οικογένεια / στα επαγγελματικά χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, διότι η σύγχυση είναι πιθανή κι αυτό αφορά εσάς της 1-2/6.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ  
Ο μήνας τονίζει την ανάγκη ν’ αποκτήσεις ό,τι θεωρείς πως δικαιούσαι (υλικά ή συναισθηματικά ή ηθικά). Οι μέρες προσφέρουν άνεση όσον αφορά στις επαφές, στις δημόσιες σχέσεις, στις πάσης φύσεως συνδιαλλαγές, αλλά και στις αποδράσεις, κυρίως για τους Καρκίνους του α’ και του β΄ δεκαημέρου. Μια σημαντική συμφωνία είναι ενδεχομένως στα σκαριά για εσένα της 7/7. Η νευρικότητα / επιθετική διάθεση είτε η ανάγκη για περισσότερο ερωτισμό (αυτή θα ήταν μια δημιουργική έκφανση της υπερέντασης που σε διακρίνει) αφορά εσένα της 9-10-11-12/7.Ναι, κάποιες στιγμές η διάθεση είτε οι υποχρεώσεις είτε η γενικότερη ατμόσφαιρα σε «βαραίνουν», αν έχεις γενέθλια κοντά στις 16/7, ωστόσο ο Δίας προσφέρει τις διεξόδους της τελευταίας στιγμής για ν’ ανακάμπτεις τουλάχιστον ψυχολογικά.
ΛΕΩΝ
Τα γενέθλιά σου είναι εδώ και εσύ οφείλεις να προσφέρεις στον εαυτό σου τα καλύτερα, γιατί είναι η αλήθεια πως τ’ αξίζεις και με το παραπάνω! Σ’ επίπεδο οικονομικών και άλλων αποκτημάτων ο μήνας αυτός μάλλον δείχνει γενναιόδωρος και σου δίνει την ευκαιρία να γεμίσεις τις μπαταρίες της αυτοπεποίθησής σου όσο το δυνατόν περισσότερο. Μια προαγωγή ή βελτίωση γενικότερα στους όρους της εργασίας είναι πιθανό σενάριο για κάποιους Λέοντες του β’ δεκαημέρου. Αποφασιστικότητα και ευστοχία, ερωτισμό, κατακτητική διάθεση, αλλά και υπερδραστηριότητα (αθλοπαιδιές, διασκέδαση, επιχειρηματικότητα, ενασχόληση με το παιδί) δείχνει ο Άρης για εσένα της 25-26-27-28/7.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για εσένα που γεννήθηκες από τις 25/8 έως και τις 28/8 οι καταστάσεις φαίνονται ίσως ενοχλητικές (στο σπίτι / στο χώρο / στην οικογένεια), ενώ παράλληλα μπορεί ο εκνευρισμός να είναι διάχυτος. Σε κάποιες περιπτώσεις, βεβαίως, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για έρωτα είτε η έντονη δημιουργική διάθεση, κάτι που σημαίνει ότι η όποια υπερένταση μπορεί να διοχετευθεί σε θετικές διεξόδους. Τα πιο δύσκολα (από θέμα διάθεσης) αφορούν εσένα της 31/8 και της 1/9, που ενδεχομένως αισθάνεσαι εγκλωβισμό και πιέσεις σε δύστροπες συγκυρίες. Ό,τι λάμπει φυσικά και δεν είναι χρυσός – πλατωνικοί  ή αδιέξοδοι έρωτες και διαψεύσεις προσδοκιών είναι στο πρόγραμμα- για τους Παρθένους της 3-4/9. Πολύ καλύτερα φαντάζουν τα πράγματα για εσένα της 7-8/9, γιατί μπορείς να επικοινωνήσεις και να συμφωνήσεις σε εποικοδομητικές βάσεις. Ο Δίας προσφέρει ευκαιρίες, ωθεί σε ταξίδια κι επεκτάσεις κάθε ύφους, αν γεννήθηκες κοντά στις 16/9.
ΖΥΓΟΣ
Ο Ήλιος από το Λέοντα δείχνει την τα τάση για περισσότερη εξωστρέφεια και κοινωνικότητα, κάτι που παράγει σαφώς ευκαιρίες, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα συναισθηματικά ζητήματα, για εσένα που γεννήθηκες από τις 9/10 έως και τις 15/10. Με τους πλανήτες στην Παρθένο μπορείς να πετύχεις περισσότερα, εφόσον κινείσαι σε χαμηλούς τόνους και μιλάς εκεί που κρίνεις ότι πρέπει, όταν και όπως πρέπει.   Ο Άρης προσδίδει ευστοχία στο λόγο, αλλά και στις αποφάσεις, εφόσον έχεις γενέθλια στις 25-26-27-28/9. Ωστόσο, η νευρικότητα / επιθετική διάθεση είτε η ανάγκη για περισσότερο ερωτισμό (αυτή θα ήταν μια δημιουργική έκφανση της υπερέντασης που σε διακρίνει) αφορά εσένα της 10-11-12-13-14/10.  Ναι, κάποιες στιγμές η διάθεση είτε οι υποχρεώσεις είτε η γενικότερη ατμόσφαιρα σε «βαραίνουν», αν έχεις γενέθλια κοντά στις 17/10.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ερμής, Αφροδίτη και Δίας στην Παρθένο σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω καθιστούν την εποχή αυτή μάλλον ευχάριστη, γιατί μπορείς να πετύχεις πολλά και σε κάθ’ επίπεδο εν μέσω συναντήσεων κι επαφών με φίλους ή γνωστούς και με τη συμμετοχή σου σε συλλογικούς χώρους – ομάδες κάθε λογής. Γενικότερα διάγεις μια περίοδο κοινωνικότητας κι εξωστρέφειας που αποφέρει. Τα καλύτερα – από πλευράς ευκαιριών- αφορούν εσένα της 7/11, ενώ η διάθεση δείχνει θετική με αφορμές για περισσότερα χαμόγελα, αν έχεις γενέθλια από τις 26/10 έως και τις 3/11. Για τα έξοδα; δεν θέλω να συζητήσω, γιατί ίσως χαλάσω το κλίμα που δημιούργησα!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η χρονική αυτή περίοδος απαιτεί αποφασιστικότητα και στρατηγική στόχευση για να πετύχεις σε φιλοδοξίες και όνειρα κάθε λογής. Η εύνοια και η αίσθηση αισιοδοξίας / τύχης περιβάλλουν κυρίως εσένα που γεννήθηκες από τις 8/12 έως και τις 14/12. Αν έχεις γενέθλια από τις 24/11 έως και τις 27/12 θα σου πρότεινα να τιθασεύσεις τη βιασύνη ή την επιθετικότητα που ενίοτε σε διακρίνουν, αλλά παράλληλα να προωθήσεις κάθε δημιουργική διέξοδο της υπερέντασης, ακόμα και μέσ’ από τις ερωτικές κατακτήσεις ή τη δημιουργία. Η διάθεση (λόγω συγκυριών / ευθυνών) ενίοτε θυμίζει βαρυχειμωνιά για τους Τοξότες της 1/12, ενώ μια κατάσταση στην οικογένεια / στα επαγγελματικά χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, διότι η σύγχυση είναι πιθανή κι αυτό αφορά εσάς της 3/12.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ            
Οι πλανήτες στην Παρθένο θυμίζουν καλοκαίρι, γιατί σου δίνουν τη δυνατότητα να ταξιδέψεις και να νιώσεις αισιοδοξία κι ελευθερία! Εύνοια, τύχη και χαρές περιβάλλουν κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί από τις 25/12 έως και την 1/1. Μετακινήσεις, μικρές αποδράσεις, διαπραγματεύσεις, επαφές, εμπορικές συνδιαλλαγές, μικρές συμφωνίες: όλα τα παραπάνω είναι στο πρόγραμμα κι αποφέρουν τα καλύτερα, για εσένα που έχεις γενέθλια από τις 2/1 έως και τις 9/1. Ευστοχία και μια πολύ θετική συμφωνία / είδηση είναι έννοιες συνυφασμένες με μια εξέλιξη που αφορά τους Αιγόκερους της 5/1. Ναι, κάποιες στιγμές η διάθεση είτε οι υποχρεώσεις είτε η γενικότερη ατμόσφαιρα σε «βαραίνουν», αν έχεις γενέθλια κοντά στις 14/1, ωστόσο ο Δίας προσφέρει διεξόδους της τελευταίας στιγμής για ν’ ανακάμψεις τουλάχιστον ψυχολογικά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ημέρες που διανύουμε φέρνουν στην επιφάνεια ζητήματα σχέσεων / συνεργασιών κι απαιτούν σωστή διαχείριση και διαλεύκανση τυχόν παρεξηγήσεων, κυρίως αν γεννήθηκες από τις 5/2 έως και τις 11/2. Ο Άρης δίνει την ευκαιρία -σ’ εσένα που γεννήθηκες από τις 22/1 έως και τις 25/1- να ηγηθείς μιας ομάδας ή να κυνηγήσεις έναν καινούργιο στόχο με πρωτότυπους τρόπους / χειρισμούς. Οι πλανήτες στην Παρθένο τονίζουν μεν τις οικονομικές έννοιες της εποχής, δίνουν δε τη δυνατότητα για μικρές ανάσες και για ανακούφιση από πηγές που δεν σχετίζονται με την εργασία, αλλά με άλλες συγκυρίες (πχ. βοήθεια από ανθρώπους, αποζημιώσεις, ρυθμίσεις κλπ.).
ΙΧΘΥΕΣ
Σε μια εποχή όπου σίγουρα διεκπεραιώνεις διάφορες εκκρεμότητες κι εργασίες ρουτίνας (στο σπίτι ή στη δουλειά), μπορείς παράλληλα να εστιάσεις στις σημαντικές για εσένα σχέσεις και συνεργασίες. Η τύχη / προστασία περιβάλλει εσένα που έχεις γενέθλια από τις 22/2 έως και τις 28/2. Θυμήσου πως ο ερωτισμός είτε η δημιουργίσ είναι προτιμότερα από την ένταση / επιθετικότητα, αν έχεις γενέθλια στις 21-22-23-24/2. Διαπραγματεύσεις, (εμπορικές) συνδιαλλαγές, συμφωνίες: όλα τα παραπάνω είναι στο πρόγραμμα για εσένα που γεννήθηκες από τις 2/3 έως και τις 9/3. Ευστοχία και μια πολύ θετική συμφωνία / είδηση είναι έννοιες συνυφασμένες με μια εξέλιξη που αφορά τους Ιχθύς της 5/3. Η διάθεση ( λόγω συγκυριών / ευθυνών) ενίοτε θυμίζει βαρυχειμωνιά για τους Ιχθύς της 28/2, ενώ η σύγχυση είναι έννοια-κλειδί που μπορεί να ταλαιπωρήσει (στις σχέσεις / στις συνεργασίες / στη φυσική κατάσταση / στη διάθεση) εσένα της 1/3.

Από την Marie-DeniseΔιαμαντή
BSc (Hons) in Psychology
BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior
Certificate in Astrology (Distinction)
www.denisediamanti.com
Για προσωπική συνεδρία καλείτε στη Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165 (συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού)
Κάνε LIKE στο FaceBook: 
https://www.facebook.com/denisediamanticom-945158518869125/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση