GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ: 7 χρόνια ούτε ένα ευρώ...

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την προετοιμασία των αθλητών υψηλού επιπέδου δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ τα τελευταία επτά χρόνια» ...


«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την προετοιμασία των αθλητών υψηλού επιπέδου δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ τα τελευταία επτά χρόνια» αποκάλυψε μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκηο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος.
Όπως είπε ο κ. Καπράλος «έχουν περάσει τρεις κυβερνήσεις και καμία κυβέρνηση δεν έδωσε χρήματα για την Ολυμπιακή προετοιμασία.
Ό,τι έγινε, έγινε με πόρους της ίδιας της ΕΟΕ, που είναι λιγοστοί, έγινε με υποτροφίες που καταφέραμε και πήραμε από τη διεθνή ολυμπιακή επιτροπή για να βοηθηθούν αυτά τα παιδιά και αυτά ήταν τα τελευταία δύο χρόνια μόνο και για ορισμένους από αυτούς».
Ο Σπύρος Καπράλος μίλησε και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προετοιμάστηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο η χρυσή Ολυμπιονίκης μας στη σκοποβολή, Άννα Κορακάκη.
«Μου έλεγε ότι προπονείται το χειμώνα με συνθήκες κρύου φορώντας ρούχα του σκι για να μην κρυώνει γιατί ακριβώς δεν υπάρχει ο αναγκαίος εξοπλισμός. Αυτό που ζητούσε δεν ήταν να της φτιάξουν σκοπευτήριο, ζητούσε να μπουν τρεις λαμαρίνες για να μην βρέχεται το χειμώνα και να μην καίγεται το καλοκαίρι από τον ήλιο, σε αυτό το σκοπευτήριο στο Νταμάρι που υπήρχε ήδη... Δεν μπήκαν ούτε απλές λαμαρίνες. Αυτό το κορίτσι τα έλεγε από παλιά και δεν υπήρχε ενδιαφέρον από κανέναν. Μέσα από το πρόγραμμα «υιοθετήστε έναν αθλητή», βρήκε έναν χορηγό ο οποίος την βοήθησε και φτάσαμε σε αυτές τις μεγάλες επιτυχίες».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση