GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Αγνοούμενο" όπλο βρέθηκε μετά από 7 χρόνια σε κρύπτη αυτοκινήτου

Συνελήφθη το πρωί στην Εθνική Οδό Άρτας - Αγρινίου, στο ύψος της Συκούλας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης Άρτας, ένας...


Συνελήφθη το πρωί στην Εθνική Οδό Άρτας - Αγρινίου, στο ύψος της Συκούλας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης Άρτας, ένας 34χρονος κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών, και σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν σε κρύπτη στο χώρο του κινητήρα και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι μάρκας Walther, διαμετρήματος 9 mm, δύο γεμιστήρες με 20 φυσίγγια των 9 mm, δέκα φυσίγγια των 9 mm, καθώς και μία θήκη όπλου.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο όπλο είχε κλαπεί τον Απρίλιο του 2009 από το γραφείο ενός 64χρονου ο οποίος το κατείχε, στην πόλη των Ιωαννίνων.

Το όπλο και τα πυρομαχικά κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση