GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αεροσκάφος της Air France καθηλώθηκε στο έδαφος λόγω… ποντικού

Ένας ποντικός ήταν η αιτία που αεροσκάφος της Air France με προορισμό το Μπαμακό του Μάλι (από το Παρίσι) καθηλώθηκε στο έδαφος το βράδ...


Ένας ποντικός ήταν η αιτία που αεροσκάφος της Air France με προορισμό το Μπαμακό του Μάλι (από το Παρίσι) καθηλώθηκε στο έδαφος το βράδυ της Παρασκευής! Όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο την αεροπορική εταιρεία, η πτήση αναβλήθηκε για 48 ώρες.
Σύμφωνα με την Air France, οι υπεύθυνοι χρειάστηκαν πολλές ώρες προκειμένου να καταφέρουν να αιχμαλωτίσουν το ζώο. Η προσπάθειά τους ήταν τέτοια που η κόπωση τους κατέβαλε σε σημείο να μην μπορούν να πετάξουν, διευκρίνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Κριστόφ Πομιέ, ένας εκπρόσωπος τύπου της Air France.
H πτήση αναβλήθηκε για την Κυριακή το βράδυ, δήλαδη 48 ώρες αργότερα, καθώς η Air France δεν διαθέτει στο Μπαμακό επαρκείς δυνατότητες προκειμένου να απογειωθεί το αεροσκάφος της την επόμενη ημέρα από το περιστατικό.
Οι επιβάτες της πτήσης AF373 φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχεία της πρωτεύουσας του Μάλι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου ο οποίος πρόσθεσε ότι μια διαδικασία καταβολής αποζημιώσεων έχει ξεκινήσει.
Η παρουσία τρωκτικών στο αεροσκάφος αποτελεί απειλή για την ασφάλεια της πτήσης καθώς τα ζώα αυτά ενδέχεται να καταστρέψουν τα καλώδια.
«Η Air France εκφράζει τη λύπη της για τη δυσαρέσκεια που προκάλεσε αυτή η σημαντική καθυστέρηση και υπενθυμίζει ότι η ασφάλεια των πελατών της και των πληρωμάτων της είναι προτεραιότητά της» σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο όμιλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση