GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: AYTH EINAI Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ της ρήξης του Καλλιάνου με τον Λεβέντη. Πού θα πάει...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Παρελθόν από την Ένωση Κεντρώων αποτελεί ήδη ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Καλλιάνος με επιστολή ...


Από τον Γιάννη Δαίδαλο.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Παρελθόν από την Ένωση Κεντρώων αποτελεί ήδη ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Καλλιάνος με επιστολή στον πρόεδρο του κόμματος, Βασίλη Λεβέντη.

Από το περιβάλλον του κ. Καλλιάνου επισημαίνουν πως πλέον η Ένωση Κεντρώων είναι ένα κόμμα που δεν τον εκφράζει και ο ίδιος δεν μπορεί να εκδίδει ανακοινώσεις με τις οποίες δεν συμφωνεί.

Παράλληλα, σημειώνουν ότι ο Γιάννης Καλλιάνος θα συνεχίσει τον αγώνα του ενάντια στην κυβέρνηση, ωστόσο διευκρινίζουν ότι δεν έχει συνομιλήσει με άλλο κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως έχει υπάρξει μια κατ΄αρχήν προσέγγιση με τη ΝΔ με την προοπτική της "αντι - ΣΥΡΙΖΑ" συνεργασίας.

Άλλωστε η αποχώρηση του Γιάννη Καλλιάνου από το κόμμα οφείλεται στο «φλερτ» Λεβέντη με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Παρότι ο κ. Λεβέντης είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας ή στήριξης στον Τσίπρα, ο πρώην μετεωρολόγος της ΕΡΤ δεν πείστηκε επιλέγοντας το δρόμο της αποχώρησης.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες του Press-Gr, ο κ. Καλλιάνος είχε λάβει υπόσχεση από τον κ. Λεβέντη ότι θα δρομολογηθεί η αποχώρηση της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου από τη Βουλή για να την αντικαταστήσει αυτός στα βουλευτικά έδρανα.

Στις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου, ο κ. Καλλιάνος είχε συμφωνήσει αρχικά με τον κ. Λεβέντη να είναι πρώτος στη λίστα του κόμματος στη Β' Πειραιώς. Την τελευταία όμως στιγμή ο κ. Λεβέντης τοποθέτησε την κ. Μεγαλοοικονόμου υποσχόμενος στον κ. Καλλιάνο ότι στο πλαίσιο της εναλλαγής των βουλευτών ύστερα από μερικούς μήνες θα έπαιρνε τη θέση της.

Η Ένωση Κεντρώων εξέλεξε βουλευτή στη Β' Πειραιώς αλλά η απόφαση για τις αλλαγές ανά εξάμηνο πάγωσε. Έτσι δεν εκπληρώθηκε και η υπόσχεση στον κ. Καλλιάνο.

Ύστερα από ένα χρόνο λοιπόν και καθώς μεσολάβησε και η πολιτική διαφωνία για το φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καλλιάνος πήρε την απόφασή του και αποχώρησε...

2 σχόλια

  1. Ο εν λόγω κύριος είναι απλά ένας τυχοδιώκτης. Και θα το εξηγήσω τεκμηριωμένα. Τον περσινό Αύγουστο όταν όλα έδειχναν οτι θα πάμε σε εκλογές και οτι η ΕΚ θα διαβεί το κατώφλι της Βουλής για πρώτη φορά στην ιστορία της , εμφανίστηκε απο το πουθενά ο Καλλιάνος λέγοντας δήθεν οτι παρακολουθούσε χρόνια τον Λεβέντη . Λόγω της χαλαρής θεσμοποίησης του κόμματος και του καλόπιστου Λεβέντη , ο Καλλιάνος έγινε μέσα σ΄ένα μήνα , κυριολεκτικά απ το πουθενά , διαχειριστής μια εξαιρετικά νευραλγικής θέσης αυτού του εκπροσώπου τύπου την ίδια ώρα που πολλά στελέχη απο το 90' παραμερίστηκαν. Ο Καλλιάνος χωρίς πολιτική παιδεία και ιδιαίτερες γνώσεις σε κάποιον τομέα εκτος της μετεωρολογίας έβγαινε στα κανάλια και αναμασούσε με ένα εριστικό ύφος τις θέσεις Λεβέντη περι πολλαπλών συντάξεων κλπ. Η προσέγγιση με το ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πρόσφατη.Ήδη απ τον Σεπτέμβριο του 2015 θυμόμαστε το χαρτάκι του Φλαμπουράρη . Επανειλημμένως ο Λεβέντης λόγω του μή mainstream χαρακτήρα του και λόγω της πολιτικής κουλτούρας δεν δίσταζε να τονίζει την φιλία του με τον Φλαμπουράρη και να κάνει σχόλια για τον συμπαθητικό χαρακτήρα του Τσίπρα κ.α. Επομένως , είναι ηλίου φαεινότερον πως ο Καλλιάνος είναι ένας καιροσκόπος που είδε ένα προσωποπαγές κόμμα έτοιμο να μπει στην Βουλή , ως την ιδανική βάρκα για να τον μάθει ο κόσμος , να αυξήσει τις μετοχές του και γιατί όχι όταν έρθει η ώρα να μεταπηδήσει σε κάποιο κόμμα όπως το Ποτάμι, η ΝΔ ή ακόμα και το ΚΙΔΗΣΟ... Θρέψε λύκο τον χειμώνα να σε φάει το καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλος ένας [λαμπρός] νέος που ψάχνει μισθό 20.000 ευρώ μετά τον κολαούζων του...

    Δεν υπαρχή σωτηρία όσο παίρνουν μισθό πάνω από τον κατώτατο 384 ευρώ Χ 3.. η αποζημίωση οι εθνοπατέρες και οι εθνομήτερες....ΝΑΙ το κράτος να τους παρέχει όλα τα αλλά δωρεάν αλλά έως εκεί... Παρακολουθούμε ΜΙΑ τραγική κατάσταση κάθε ήμερα και από ένα κόμμα ΌΧΙ από ανθρώπους που μπορούν να δώσουν μια λύση.. ΆΛΛΑ από αυτούς τους γλοιώδης τύπους που ήταν και είναι στην μαρμίτα σε διάφορες θέσης και ΚΆΝΟΥΝ μεταγραφή σε άλλη ομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση