GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

AYTH ΕΙΝΑΙ η καινούργια "φάμπρικα" της ενημέρωσης...

Nikos Roussis . Ωραία η καινούργια "φάμπρικα" της ενημέρωσης... Τα αφεντικά λείπουν σε διακοπές, με κλεισμένα τα "...


Ωραία η καινούργια "φάμπρικα" της ενημέρωσης...
Τα αφεντικά λείπουν σε διακοπές, με κλεισμένα τα "κινητά" κι' έχουν αφήσει να διαχειρίζονται τα δημοσιογραφικά τους σάίτ, κάτι παιδάκια, που αμοίβονται με δυό ή τρία κατοστάυερα τον μήνα, τα οποία αναπαραγάγουν ειδήσεις από ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, αναδημοσιεύουν αυτούσια τα κυβερνητικά νόν πέϊπερς και τις ανακοινώσεις των δημοσίων οργανισμών - της Αστυνομίας και του Λιμενικού συμπεριλαμβανομένων- και όλα πάν καλά με την ...κόκα κόλα που έχουνε δίπλα στο γραφείο τους.
"Εμφυτεύματα", σ' αυτήν την νέα μορφή ενημέρωσης, που όπου κι' αν γυρίσεις στο διαδίκτυο τα ίδια πράγματα θα δείς να προβάλλονται ως "ειδήσεις",κάποιοι περισπούδαστοι αρθρογράφοι-αναλυτές, που άμα ξέρεις το παρελθόν τους και το από πού "σιτίζονται", δεν κάνεις καν τον κόπο να διαβάσεις τις περισπούδαστες παπαριές τους.
Αναγκαιότητα για πραγματικό και επιτόπου ρεπορτάζ (όπως έλεγαν οι παλιοί) δεν υπάρχει πλέον καθόσον, όπως υποστηρίζουν και οι ψευδομάρτυρες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων , που κατέθεσαν εναντίον μου, για την γνωστή υπόθεση, στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ αλλά και όπως μου είχε πεί κατάμουτρα ένα αρχίδι που διετέλεσε και διευθυντής της πάλαι ποτέ ένδοξης Ελευθεροτυπίας, όλα πλέον "μπορούν να αλιευθούν στο διαδίκτυο".
Ολοι αυτοί, "κουκιά τρώνε-κουκιά μαρτυράνε" και μην περιμένετε, την μεγάλη δημοσιογραφική αποκάλυψη, αν αυτή δεν είναι ...υπαγορευμένη και αμοιβόμενη.
Κάτι ρομαντικοί, λάτρεις του ρεπορτάζ όπως εγώ, χαρακτηρίσθηκαν ήδη από δαύτους, ως μέλη της "δημοσιογραφικής αλητείας" και επιχειρείται, με πολλούς καθεστωτικούς τρόπους, η απαξίωση των γραφομένων τους και η στρέβλωση της δημοσιογραφικής τους προσωπικότητας.
Κατά τα άλλα, στην προμετωπίδα της ΕΣΗΕΑ, υπάρχει ακόμη η ταμπέλλα: " Η δημοσίευσις είναι ψυχή της Δικαιοσύνης"
Αϊντε στα γaμίδιa ρε....

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση