GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε δίκη οι Σέρβοι τουρίστες για τον τραυματισμό ταξιτζή στη Χερσόνησο - ΦΩΤΟ

Ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου θα παρουσιαστούν σήμερα οι τρεις νεαροί τουρίστες από τη Σερβία, οι οποίοι κ...


Ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου θα παρουσιαστούν σήμερα οι τρεις νεαροί τουρίστες από τη Σερβία, οι οποίοι κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με μαχαίρι του φαγητού στην κοιλιά, τον ταξιτζή που τους μετέφερε από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν στην πιάτσα ταξί της Χερσονήσου.

Η δίκη των τριών νεαρών είχε αναβληθεί την περασμένη Παρασκευή, καθώς δεν είχε ακόμη ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική έκθεση για τα τραύματα που έφερε ο ταξιτζής.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, σε βάρος των τριών τουριστών ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοφορία, απειλή κατά συρροή και εξύβριση κατά συρροή.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν οι τρεις νεαροί αρνήθηκαν το πρωί της Πέμπτης να πληρώσουν στον ταξιτζή το κόμιστρο για τη διαδρομή, με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν επικίνδυνα.

Οι τρεις τουρίστες με χέρια και με πόδια άρχισαν να ξυλοκοπούν τον ταξιτζή, ο οποίος έντρομος δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει.

Μάλιστα ο ένας εξ αυτών τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τον ταξιτζή στην κοιλιακή χώρα.

Καταστηματάρχες και διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν να βοηθήσουν τον οδηγό, ειδοποιώντας παράλληλα και την αστυνομία. Στη συνέχεια οι τρεις θερμόαιμοι τουρίστες συνελήφθησαν.

Ο οδηγός του ταξί τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Όπως προκύπτει από την επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, τραύματα από μαχαίρι δέχθηκαν ο 54χρονος ταξιτζής, καθώς και ένας ακόμη άνδρας, ηλικίας 43 χρόνων, ο οποίος έσπευσε, μαζί με άλλα τρία άτομα να συνδράμει τον επαγγελματία που είχε δεχθεί την επίθεση των τριών νεαρών τουριστών

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση