GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο δήμαρχος Δράμας για την κατεδάφιση του "σκοπευτηρίου" της Άννας: Έτυχε...

«Η δρομολόγηση αυτών των κινήσεων ήταν πολύ πιο μπροστά, έχουν τελειώσει οι διαδικασίες και είναι ζήτημα ημερών να εγκαταστήσουμε και τ...


«Η δρομολόγηση αυτών των κινήσεων ήταν πολύ πιο μπροστά, έχουν τελειώσει οι διαδικασίες και είναι ζήτημα ημερών να εγκαταστήσουμε και τη συγκεκριμένη μονάδα. Έτυχε χρονικά, αν δείτε τη λειτουργία ενός δήμου τότε θα καταλάβετε τι εννοώ» δήλωσε ο δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος αναφερόμενος στην κατεδάφιση της πρόχειρης κατασκευής όπου προπονούνταν η χρυσή ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και στην εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Ελισάβετ Σαλαμάρα.
«Ξηλώνουμε την αδιαφορία της πολιτείας, γιατί δεν είναι δυνατόν μία Ολυμπιονίκης ή μία νέα κοπέλα να προπονείται σε αυτούς τους χώρους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μαμσάκος και σημείωσε ότι: «Δεν είναι δυνατόν την αδιαφορία της επίσημης πολιτείας να τη φορτώνεται μία αθλήτρια και οι γονείς της».
«Εμείς αυτό που κάναμε για να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε την Άννα, αλλά και όλα τα παιδιά τα οποία θα ασχοληθούν με τον αθλητισμό ήταν να καθαρίσουμε αυτούς του χώρους και μάλιστα το γνώριζε πολύ καλά και ο πατέρας της Άννας, πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες».
«Έχουμε πάρει μία ομόφωνη απόφαση από τον δήμο Δράμας για την προμήθεια μίας κατασκευής, κοντέινερ σύγχρονων προδιαγραφών και ένα σκοπευτήριο για να μπορέσουμε να το εγκαταστήσουμε σε αυτόν τον χώρο και να ασχολούνται με τον αθλητισμό τα νέα παιδιά» πρόσθεσε ο δήμαρχος Δράμας.
Ακούστε το ηχητικό:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση