GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την Πέμπτη στην Αθήνα η Άννα Κορακάκη

"Οι δυσκολότεροι αγώνες της Άννας και του προπονητή και πατέρα της δόθηκαν εκτός των αγωνιστικών χώρων", δήλωσε στον ΣΚΑΪ η μ...


"Οι δυσκολότεροι αγώνες της Άννας και του προπονητή και πατέρα της δόθηκαν εκτός των αγωνιστικών χώρων", δήλωσε στον ΣΚΑΪ η μητέρα της χρυσής ολυμπιονίκη του Ρίο, Άννας Κορακάκη.
Όπως τόνισε η Φωτεινή Χριστοδούλου, ο πατέρας της Άννας και η οικογένεια έδιναν καθημερινά σκληρές μάχες για να εξασφαλιστούν τα «αυτονόητα», όπως να μπορεί να έχει σφαίρες, όπλα, χώρο αλλά και τον προπονητή μαζί στους αγώνες.
Η κ. Χριστοδούλου εξέφρασε το παράπονό της ότι ούτε η πολιτεία αλλά ούτε και τα μέσα ενημέρωσης έδειξαν ενδιαφέρον στην Άννα και στα αλλά παιδιά που αγωνίζονται σε λιγότερο δημοφιλή αθλήματα, σημειώνοντας μάλιστα ότι αν είχε το ενδιαφέρον που έχει τώρα, θα είχε κάνει περισσότερα πράγματα και πιο γρήγορα.
Η 20χρονη πρωταθλήτρια αναμένεται να προσγειωθεί στην Αθήνα στις 11:40 το πρωί της Πέμπτης.
Η νεαρή δραμινή αθλήτρια έγραψε ιστορία το βράδυ της Τρίτης, καθώς έγινε η πρώτη ελληνίδα αθλήτρια που κερδίζει δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση