GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάτοικος της Αίγινας για την τραγωδία: Φαινόταν από μακριά ότι θα πέσει πάνω στο καΐκι

«Φαινόταν από μακριά ότι το ταχύπλοο θα πέσει πάνω στο καΐκι, φαινόταν ψιλοακυβέρνητο», δήλωσε στην έκτακτη εκπομπή του Real fm 97,8 κάτο...


«Φαινόταν από μακριά ότι το ταχύπλοο θα πέσει πάνω στο καΐκι, φαινόταν ψιλοακυβέρνητο», δήλωσε στην έκτακτη εκπομπή του Real fm 97,8 κάτοικος της Αίγινας και αυτόπτητης μάρτυρας του τραγικού περιστατικού.

 «Στην Πέρδικα υπάρχουν μικρά καϊκάκια που μεταφέρουν τους λουόμενους από την Πέρδικα στη Μονή», είπε αρχικά ο κ. Χρηστέας και πρόσθεσε: «Ένα απ’ αυτά που ξεκίνησε από την Πέρδικα για τη Μονή με 20 επιβάτες και τον καπετάνιο του, στη μέση της Πέρδικας, ένα ταχύπλοο με μεγάλη ταχύτητα, φαινόταν από μακριά ότι θα πέσει πάνω, ψιλοακυβέρνητο φαινόταν, διότι αρκετοί από τους λουόμενους έπεφταν στη θάλασσα. Εμβόλισε το καΐκι με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο καπετάνιος ακαριαία, ένας πατέρας και ένα παιδάκι».

«Απ’ ό,τι μου είπαν τώρα ένα παιδάκι το πήρε το ελικόπτερο και ίσως καταφέρουν να το σώσουν, να γλιτώσει απ’ αυτή την τραγωδία», επεσήμανε και σε ερώτηση για το αν υπάρχουν αγνοούμενοι, απάντησε: «Όχι, όχι. Τους έχουν μαζέψει όλους, γιατί έτρεξαν και άλλα καΐκια. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν άλλες απώλειες».

«Είναι όλο το νησί είναι ανάστατο», υπογράμμισε και πρόσθεσε για τη μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει το ταχύπλοο: «Όλοι νομίζουν είναι καπεταναίοι... Είναι δέκα λεπτά μακριά η Πέρδικα από τη Μονή. Το έκοψε στη μέση, το διέλυσε».

Ακούστε εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση