GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο Γιάννης Σταμόπουλος

Σε ηλικία μόλις 48 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιάννης Σταμόπουλος. Τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό η μητέρα του μέσα στο σπίτι τ...


Σε ηλικία μόλις 48 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιάννης Σταμόπουλος. Τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό η μητέρα του μέσα στο σπίτι του στην Ελάτεια.

Ο Γιάννης Σταμόπουλος, όπως γράφει το lamiareport.gr,  ήταν γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής, πρώην πρόεδρος της ΓΕΣΑΣΕ, μέλος της Πρωτοβουλίας Αγροτών και πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ελάτειας.

Το πιθανότερο είναι να πέθανε από ανακοπή, ωστόσο η νεκροψία - νεκροτομή που θα γίνει αύριο Δευτέρα, θα δείξει την αιτία του πρόωρου θανάτου, του άτυχου 48χρονου.

Όπως αναφέρει το ypaithros.gr άνθρωποι που διατηρούσαν προσωπικές σχέσεις με τον εκλιπόντα είπαν ότι «σήκωνε μεγάλο φορτίο αφού είχε έρθει αντιμέτωπος με κατασχέσεις των περιουσιακών του στοιχείων, με αφορμή τα χρέη που είχε δημιουργήσει η ΓΕΣΑΣΕ λόγω της γνωστής εκκρεμότητας με τον ΕΛΓΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση