GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικαιώθηκε την τελευταία στιγμή η Ντάρια Κλίσινα

Κανονικά θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ντάρια Κλίσινα, που σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters δικαιώθηκε από το Διεθνές Αθλ...


Κανονικά θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ντάρια Κλίσινα, που σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters δικαιώθηκε από το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο.

Αμέσως μετά τον αποκλεισμό της η ρωσίδα άλτρια του μήκους προσέφυγε στο CAS, το οποίο πήρε απόφαση υπέρ της και έτσι θα συμμετάσχει κανονικά στους αγώνες.

Υπενθυμίζουμε οτι η Κλίσινα ήταν η μοναδική αθλήτρια στίβου της Ρωσίας που της είχε επιτραπεί να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, μετά την αποβολή ολόκληρης της ρωσικής ομάδας. Η ομάδα είχε αποβληθεί μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεση του καθηγητή Ρίτσαρντ Μακ Λάρεν που έκανε λόγο για συστηματικό ντόπινγκ των Ρώσων, με κρατικές μάλιστα πλάτες. Η Ρωσίδα τελικά αποκλείστηκε από την IAAF καθώς το όνομά της αναφέρθηκε στη λίστα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση