GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επόμενη μέρα: Ο απολογισμός της καταστροφής στη Λευκάδα

Μετά τη μεγάλη καταστροφή στην παλιά πόλη, που προκλήθηκε από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε εκεί, επικρατεί θλίψη αλλά και ανακούφιση π...


Μετά τη μεγάλη καταστροφή στην παλιά πόλη, που προκλήθηκε από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε εκεί, επικρατεί θλίψη αλλά και ανακούφιση που δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες, στη Λευκάδα την επόμενη ημέρα της πυρκαγιάς στο νησί.

Όπως γράφει το lefkadapress.gr, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας, καταστράφηκαν από 12 έως 15 σπίτια αλλά και ο ιστορικός κινηματογράφος «Απόλλων».  Διασώθηκε το νεοκλασικό κτήριο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης και ο Ιερός Ναός της Παναγίας των Ξένων, ο οποίος είχε εκκενωθεί.

«Ευτυχώς δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές, αν δεν ήταν τόσο άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, των δημοτικών υπαλλήλων, αλλά και των εθελοντών, θα μπορούσε να είχε καταστραφεί όλη η παλιά πόλη της Λευκάδας» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Δρακονταείδης.

ΛΕΥΚΑΔΑ ΦΩΤΙΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ

ΛΕΥΚΑΔΑ ΦΩΤΙΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ

ΛΕΥΚΑΔΑ ΦΩΤΙΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ

ΛΕΥΚΑΔΑ ΦΩΤΙΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση