GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο παπάς θείος του Τσίπρα: Ας μου έκοψε τη σύνταξη, τον αγαπώ και τον εκτιμώ

Ο θείος του Αλέξη Τσίπρα, ο παπά-Δημήτρης που έσυρε πρώτος το χορό στο γλέντι του χωριού που συμμετείχε και ο πρωθυπουργός εκφράζει την...


Ο θείος του Αλέξη Τσίπρα, ο παπά-Δημήτρης που έσυρε πρώτος το χορό στο γλέντι του χωριού που συμμετείχε και ο πρωθυπουργός εκφράζει την αγάπη του στον ανιψιό του ακόμη και τώρα που είδε τη σύνταξή του κουτσουρεμένη.

«Είμαι υπερήφανος για τον Αλέξη. Με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο», λέει χαρακτηριστικά ο θείος του Αλέξη Τσίπρα από το Αθαμανιό της Αρτας στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά και προσθέτει:
«Τον αγαπώ και τον εκτιμώ πολύ. Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτόν και του το είπα. Πάντα το έλεγα ότι θα γίνει σπουδαίος. Ο Αλέξης είναι καλό παιδί και χαμηλών τόνων. Κάθε χρόνο τα καλοκαίρια ερχόταν στο χωριό, από φοιτητής ακόμη. Μόνο πέρυσι νομίζω δεν ήρθε. Τα βήματα στον "καγκελάρη" τα ξέρει γιατί τα χορεύει από παιδί. Είμαστε υπερήφανοι για αυτόν και του δίνω την ευλογία μου".
Με τα καλύτερα λόγια μιλά και η κόρη του παπα - Δημήτρη και εξαδέλφη του πρωθυπουργού:
«Ο πατέρας μου του έχει ιδιαίτερη αδυναμία από τότε που ήταν ακόμα παιδί. Εδώ στο Αθαμάνιο είμαστε όλοι υπερήφανοι γι' αυτόν. Κάνει ό, τι μπορεί. Δεν είναι από τζάκια. Ξέρει τι πάει να πει φτώχεια και απλότητα. Ο πατέρας μου τον αγαπάει και δεν σηκώνει κουβέντα για τον ανιψιό του. Ακόμη και τώρα, που είδε τη σύνταξη λίγο μειωμένη, το δικαιολόγησε αφού κάπως πρέπει να μπει η χώρα σε μια τάξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση