GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξιτήριο πήρε η Μαριέττα Γιαννάκου

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Μαριέττα Γιαννάκου και πλέον αναρρώνει στο σπίτι της. Η πρώην υπουργός και ευρωβουλευτής της ΝΔ νοσηλ...


Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Μαριέττα Γιαννάκου και πλέον αναρρώνει στο σπίτι της. Η πρώην υπουργός και ευρωβουλευτής της ΝΔ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη τον Μάιο.
 «Από σήμερα τέλος το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Η Μαριέττα βρίσκεται στο σπίτι της ξεπερνώντας για μια φορά ακόμη το πρόβλημα υγείας που την καθήλωσε επί ένα τρίμηνο στο νοσοκομείο. Ευχαριστώ όλους τους φίλους που συμπαραστάθηκαν με αγωνία και αγάπη στην περιπέτεια της αυτή ευχόμενος να είναι και η τελευταία περιπέτεια της» έγραψε στο Facebook ο πρώην σύζυγος της Παναγιώτης Κουτσίκος:


"Η Μαριέττα Γιαννάκου και πάλι παλικάρι! Μαριέττα οριστικά περαστικά και πάντα δυνατά" έγραψε στο Twitter o εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση