GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Γυναίκα άφησε ελεύθερους γρύλους και σκουλήκια μέσα στο μετρό

Σκηνές που θα μπορούσαν να είναι από κωμωδία καταστάσεων ή και από ταινία τρόμου εξελίχθηκαν στο μετρό της Νέας Υόρκης, σε συρμό την ώρ...


Σκηνές που θα μπορούσαν να είναι από κωμωδία καταστάσεων ή και από ταινία τρόμου εξελίχθηκαν στο μετρό της Νέας Υόρκης, σε συρμό την ώρα που διερχόταν κάτω από τη γέφυρα του Μανχάταν.
Μια γυναίκα προσπαθούσε να πουλήσει γρύλους και σκουλήκια σε ένα γεμάτο από κόσμο βαγόνι του μετρό της Νέας Υόρκης. Μια ομάδα εφήβων άρχισε να της κάνει πλάκα και να την παρενοχλεί. Τότε η γυναίκα άφησε ελεύθερους τους γρύλους που ανέβηκαν στους επιβάτες, σύμφωνα με αναρτήσεις χρηστών στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης.
Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας του μετρό παρέμειναν κλεισμένοι με τα έντομα για τουλάχιστον μισή ώρα την Τετάρτη το βράδυ, σε ώρα αιχμής, αφού ένας εξ αυτών τράβηξε τον μοχλό έκτακτης ανάγκης ενώ το τρένο διερχόταν από την γέφυρα.
Οι έφηβοι έσπρωξαν την γυναίκα ενώ εκείνη επιχειρούσε να πουλήσει τα έντομα και εκείνη πέταξε στον αέρα το δοχείο που τα κράταγε, έγραψε η εφημερίδα New York Post, επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν οι ανήλικοι την έσπρωξαν εσκεμμένα.
Αφού οι γρύλοι απελευθερώθηκαν, ορισμένοι κατέληξαν στους επιβάτες, προκαλώντας μαζική υστερία, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα.
Κάποιοι από τους επιβάτες έβγαλαν τα κινητά τους και άρχισαν να καταγράφουν το πρωτοφανές σκηνικό.
Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, η γυναίκα φωνάζει «γιατί με χτυπήσατε;» και «οι γρύλοι μου!». Σε ένα άλλο βίντεο η γυναίκα ουρλιάζει εκτός ελέγχου και οι συνεπιβάτες της προσπαθούν να την παρηγορήσουν.
Κανείς δεν τραυματίστηκε, ενώ η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις, σύμφωνα με τη New York Daily News.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση