GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για κάμπινγκ θα πήγαιναν Σακκάς - Σεϊσίδης

Σειρά ενδείξεων ότι οι δύο  συλληφθέντες αντιεξουσιαστές - την Περασμένη Πέμπτη στην Σπάρτη -  Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης είχαν,...


Σειρά ενδείξεων ότι οι δύο  συλληφθέντες αντιεξουσιαστές - την Περασμένη Πέμπτη στην Σπάρτη -  Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης είχαν, πιθανόν, τελικό προορισμό χώρο κατασκήνωσης στην Ελαφόνησο Λακωνίας όπου και θα διέμεναν για αρκετές ημέρες,  φέρεται να διαθέτουν αστυνομικοί και δικαστικοί λειτουργοί.
Το ενδεχόμενο αυτό φέρεται να προκύπτει τόσο από αναφορές των ιδίων όσο και από τοπικούς παράγοντες που έχουν  σχετική ενημέρωση και με τους οποίους επικοινώνησε «Το Βήμα». Σχετικές πληροφορίες  έχουν και οι υπεύθυνοι χώρων διαμονής στο νησί της Λακωνίας, με βάση τις πλαστές ταυτότητες που φέρεται να χρησιμοποιούσαν οι δύο αναρχικοί.  Επιπλέον, στο ΙΧ των δύο αντιεξουσιαστών, βρέθηκαν είδη camping.
Αστυνομικοί που συνέλαβαν τους δύο αντιεξουσιαστές επεσήμαναν την εντυπωσιακή αλλαγή της εμφάνισής τους που οδηγούσε σε αδυναμία αναγνώρισής τους από οποιονδήποτε. Κάτι που τους υποβοηθούσε να έχουν άνεση κινήσεων σε τουριστικά θέρετρα όπως είναι η Ελαφόνησος και ο χώρος της παραλίας του Σίμου.
Αν επιβεβαιωθεί αυτό το «σενάριο», τότε θεωρείται πιθανό ότι η μετάβαση των Σεϊσίδη και Σακκά από την Αθήνα στην  περιοχή του Γυθείου είχε τυπικά χαρακτήρα ...απλών καλοκαιρινών διακοπών, όπως γράφει ο Β. Λαμπρόπουλος στο Βήμα. Ωστόσο δεν μπορεί να αποκλεισθεί ότι στην διάρκεια  της διαμονής τους  στην περιοχή της Λακωνίας  θα μπορούσαν να είχαν συναντήσεις με άλλα άτομα του ιδίου χώρου ή να στόχευαν να χρησιμοποιήσουν και άλλο κατάλυμα στη νότιο Πελοπόννησο.
Οι ίδιοι - που οδηγήθηκαν στις φυλακές Μαλανδρίνου και Δομοκού μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους, μετά τον Δεκαπενταύγουστο - αρνούνται οποιαδήποτε ποινική εμπλοκή, επισημαίνουν ότι δεν είχαν όπλο και μιλούν για «κακοποποίησή τους από τους αστυνομικούς».
Την ίδια ώρα φέρεται να συνεχίζεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για τις διασυνδέσεις και τα καταλύματα των δύο συλληφθέντων στην Αττική ή σε άλλο σημείο της χώρας. Για αυτό και δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων, ,ε τους αστυνομικούς, με βάση προηγούμενες δικογραφίες, να εξετάζουν τυχόν εμπλοκή τους στην οργάνωση Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών ή σε ληστείες μικτών σχημάτων ποινικών και αντιεξουσιαστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση