GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάουλο Μπέντο: Αυτός είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού

Ο Πάουλο Μπέντο είναι οριστικά ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, αντικαθιστώντας τον Βίκτορ Σάντσεθ και με στόχο να… αναγεννήσει τους π...


Ο Πάουλο Μπέντο είναι οριστικά ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, αντικαθιστώντας τον Βίκτορ Σάντσεθ και με στόχο να… αναγεννήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας, που διανύουν αγωνιστική κρίση.

Οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν σε όλα με τον Πορτογάλο κόουτς και το μόνο που εκκρεμεί είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ. Αυτή θα «έρθει» την Τρίτη, καθαρά για τυπικούς λόγους. Το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι δεδομένο και ο άλλοτε τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας σηκώνει μανίκια!

Την προσεχή Τετάρτη (10/8), ο 47χρονος θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στους Πειραιώτες, ενώ την ίδια μέρα θα γίνει και η επίσημη παρουσίασή του, όπου θα πραγματοποιήσει τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του Ολυμπιακού.

Το 2010, ο Πάουλο Μπέντο ανέλαβε την εθνική της πατρίδας του, από όπου αποχώρησε το 2014 (ανέλαβε ο Σάντος). Τον Μάιο του 2016 βρέθηκε στον πάγκο της βραζιλιάνικης Κρουζέιρο, από την οποία απολύθηκε το καλοκαίρι του ίδιου έτους. Ουσιαστικά γίνεται ο τέταρτος Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού τα τελευταία τρία χρόνια, μετά τους Ζαρντίμ, Βίτορ Περέιρα και Μάρκο Σίλβα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση