GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Άγκυρα...

Απάντηση στην επίθεση που δέχθηκε από την Άγκυρα αναμένεται να δώσει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος από τη Νέα ...


Απάντηση στην επίθεση που δέχθηκε από την Άγκυρα αναμένεται να δώσει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος από τη Νέα Μηχανιώνα της Θεσσαλονίκης.
«Οφείλουμε να βρισκόμαστε σε διαρκή εγρήγορση ως την τελική δικαίωση των τραγικών θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, επιτελώντας έτσι εθνικό χρέος το οποίο πηγάζει και από τις ομόφωνες αποφάσεις της Βουλής των Ελλήνων του 1994 και του 1998 αντιστοίχως» αναμένεται να τονίσει σήμερα από τη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης όπου και θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης του Δήμου Θερμαϊκού ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Και αυτό, όπως συνηθίζει να αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όχι για λόγους εκδίκησης, αφού το αίσθημα αυτό είναι εντελώς άγνωστο στους Έλληνες, όπως καταδεικνύει με ενάργεια το γεγονός ότι η Αθήνα στηρίζει ανεπιφυλάκτως τη συνταγματική νομιμότητα στη γείτονα χώρα και αποτελεί γέφυρα ειρήνης και φιλίας ως προς τις σχέσεις της με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Δύση γενικότερα.
Απλά, «διότι μόνον η άσβεστη μνήμη και αυτών των Γενοκτονιών μπορεί να γίνει οδηγός, μέσα στη ζοφερή πραγματικότητα της τρομοκρατίας - κατ’ εξοχήν της τζιχαντιστικής - που διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, προκειμένου να υπερασπισθούμε, ταυτοχρόνως, το μέλλον της Ανθρωπότητας και την τελική ενοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης εναντίον των αδίστακτων εχθρών που απεργάζονται τη διάλυση και την καταστροφή της».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση