GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το παράπονο της μητέρας της Κορακάκη για την πολιτεία

«Η Άννα είχε δύσκολους αγώνες τα τελευταία χρόνια, αυτό που θέλω πραγματικά να ακουστεί είναι ότι οι δυσκολότεροι αγώνες της Άννας και ...


«Η Άννα είχε δύσκολους αγώνες τα τελευταία χρόνια, αυτό που θέλω πραγματικά να ακουστεί είναι ότι οι δυσκολότεροι αγώνες της Άννας και της οικογένειας δόθηκαν εκτός αγωνιστικών χώρων. Έπρεπε να εξασφαλιστούν τα αυτονόητα με πολύ σκληρές μάχες» όπως να μπορεί να έχει σφαίρες, όπλα, χώρο αλλά και τον προπονητή μαζί στους αγώνες, δήλωσε η μητέρα της Άννας Κορακάκη μιλώντας στο ΣΚΑΪ.
Παράλληλα εξέφρασε το παράπονό της ότι η πολιτεία δεν έδειξε ενδιαφέρον στην Άννα και στα αλλά παιδία που αγωνίζονται σε λιγότερο δημοφιλή αθλήματα, σημειώνοντας μάλιστα ότι αν είχε το ενδιαφέρον που έχει τώρα, θα είχε κάνει περισσότερα πράγματα και πιο γρήγορα.
«Νιώθω πολύ μεγάλη ένταση, υπερηφάνεια και μεγάλο θαυμασμό για το παιδί μου και τον άνδρα μου. Δικαίωση νιώθουν εκείνοι οι δύο, γιατί εκείνοι πάλεψαν σκληρά για να καταφέρουν να είναι εκεί σήμερα» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση