GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξέλιξη στο Κορωπί: Ο σύζυγος της νεκρής πυροβόλησε τους γονείς της φίλης του

Θρίλερ αυτή την ώρα στο Κορωπί, με τον 41χρονο σύζυγο της 35χρονης που δολοφονήθηκε χθες το βράδυ, από την 26χρονη σύντροφό του, να π...


Θρίλερ αυτή την ώρα στο Κορωπί, με τον 41χρονο σύζυγο της 35χρονης που δολοφονήθηκε χθες το βράδυ, από την 26χρονη σύντροφό του, να πυροβολεί πριν από λίγο με καραμπίνα, τους γονείς της τελευταίας στο σπίτι τους και να αναζητείται τώρα από την αστυνομία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 41χρονος - που μετέφερε ο ίδιος αργά χθες το βράδυ, με το αυτοκίνητό του, στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου την πρώην σύζυγό του, την οποία μαχαίρωσε θανάσιμα η νυν σύντρφός του με πολλές μαχαιριές - πήγε το απόγευμα στο σπίτι των γονέων της 26χρονης. Τότε έβγαλε μια καραμπίνα, τους πυροβόλησε τραυματίζοντάς τους, ενώ αμέσως μετά εξαφανίστηκε. 

Οι γονείς της συντρόφου του έχουν διακομιστεί σε νοσοκομείο, ενώ αστυνομικοί «χτενίζουν» όλη την περιοχή, προκειμένου να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση