GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάμος: Αναφορές για Τούρκο στρατιωτικό, ύποπτο πραξικοπηματία, στο νησί

Κόκκινος συναγερμός σήμανε σε Ελληνική Αστυνομία και ΕΥΠ, από αναφορές ότι ένας τούρκος αξιωματικός έφτασε στη Σάμο με φουσκωτή βάρκα. ...


Κόκκινος συναγερμός σήμανε σε Ελληνική Αστυνομία και ΕΥΠ, από αναφορές ότι ένας τούρκος αξιωματικός έφτασε στη Σάμο με φουσκωτή βάρκα.
Ο 40χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται να ζητήσει πολιτικό άσυλο στη χώρα μας ως ύποπτος για συμμετοχή στο αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, πριν από τουλάχιστον 40 ημέρες.
Ο αξιωματικός, φέρεται να έφτασε το πρωί της Τετάρτης στην παραλία του Πυθαγορείου της Σάμου. Ο ίδιος δήλωσε στους Λιμενικούς πως ήταν στρατιωτικός, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν στρατιωτικά έγγραφα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.
Οι Λιμενικές Αρχές στο νησί ενημέρωσαν άμεσα την ΕΥΠ και κλιμάκια της οποίας παρέλαβαν τον άντρα προκειμένου να διαπιστώσουν την ταυτότητά του και να διαπιστώσουν εάν θέλει να υποβάλει αίτημα πολιτικού ασύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση