GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού: Τα φαβορί της τελευταίας ώρας

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Ο Ολυμπιακός αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Βίκτορ Σάντσε...


Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Ο Ολυμπιακός αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Βίκτορ Σάντσεθ στην τεχνική του ηγεσία. Το χαρτί του Μαρίνου Ουζουνίδη κάηκε νωρίς και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στραφεί σε λύσεις από το εξωτερικό.

Ο Λεονάρντο φαινόταν να έχει το προβάδισμα, ωστόσο τις τελευταίες ώρες φήμες από την Ιταλία θέλουν να επιστρέφει στην Ίντερ σε ρόλο τεχνικού διευθυντή. Ο Βραζιλιάνος ζήτησε προθεσμία 48 ωρών και ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει.

Για το λόγο αυτό κερδίζει πόντους ο Πάουλο Μπέντο, ο Πορτογάλος προπονητής που πρόσφατα απολύθηκε από την Κρουζέιρο. Μαζί του έχουν γίνει επαφές σίγουρα.

Στο «κάδρο» είναι και η περίπτωση του Ρεμί Γκαρντ, που εργάστηκε την περασμένη περίοδο στην Άστον Βίλα και για τον οποίο έχουν πολύ καλή άποψη οι συμπατριώτες του Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοντέστο.

Κάποια σενάρια έχουν κυκλοφορήσει και για τον Μπερντ Σούστερ, που έχει να δουλέψει από το 2014 όταν ήταν στη Μάλαγα, ενώ κάποιες άλλες φήμες μιλούν για τον Λάζλο Μπόλονι, που έχει εμπειρία από την Ελλάδα έχοντας δουλέψει προ τεσσάρων ετών στον ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος πιέζει. Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για τον πρώτο αγώνα με την Αρούκα και δεν έχει πολυτέλεια να κωλυσιεργεί, αφού πέρα από τεχνική καθοδήγηση χρειάζεται και αποφάσεις για το ρόστερ του (μεταγραφές/αποχωρήσεις).

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση