GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση με μολότοφ στη Μονή Πετράκη!

Επίθεση με αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κτίριο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ...

Επίθεση με αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κτίριο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στο Κολωνάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες του orthodoxia.info δεν υπάρχουν τραυματισμοί αλλά έχουν καταστραφεί δυο οχήματα.Για το γεγονός έχει ενημερωθεί ο Αρχιεπίσκοπος.
Υπενθυμίζεται ότι χθες η αναρχική ομάδα «Μαύρη Φλόγα» είχε αναλάβει την ευθύνη για τις μπογιές που πετάχτηκαν στην εκκλησία του Αγ.Βασιλείου επί της οδού Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια καθώς και στην εκκλησία Ζωοδόχου Πηγής επί της οδού Ακαδημίας, αναφέροντας: «Προβήκαμε σ΄αυτή την ενέργεια με αφορμή την εκκένωση των τριών καταλήψεων στην Θεσσαλονίκη καθώς και με το γκρέμισμα του ορφανοτροφείου με εντολή Ανθιμου».
Δήλωση Γεροβασίλη για την επίθεση
«Καμία πράξη βίας δεν θα γίνει ανεκτή» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη για την εμπρηστική επίθεση στη Μονή Πετράκη. Η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογράμμισε επίσης ότι «η συνταγματική κατοχυρωμένη θρησκευτική ελευθερία και η απρόσκοπτη άσκηση της θρησκευτικής λατρείας περιφρουρούνται αυστηρά από την Πολιτεία» και σημείωσε ότι «οι αρμόδιες Αρχές έχουν ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να εντοπιστούν οι δράστες και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση