GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις Παπαγγελόπουλου: Κοίτα ποιος μιλάει

«Θα μπορούσαμε απλά να πούμε «κοίτα ποιος μιλάει». Το μακρύ χέρι του Καραμανλισμού στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ώστε να συγκαλυφθούν οι ευ...


«Θα μπορούσαμε απλά να πούμε «κοίτα ποιος μιλάει». Το μακρύ χέρι του Καραμανλισμού στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ώστε να συγκαλυφθούν οι ευθύνες της Ν.Δ. της περιόδου 2004-2009», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε σχόλιό του το ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Παπαγγελόπουλου.

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

«Το ΠΑΣΟΚ έχει κατ’ επανάληψιν, και στα λόγια και στην πράξη, εκφράσει την εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στους λειτουργούς της.

Ειδικά ο κ. Παπαγγελόπουλος γνωρίζει πολύ καλά, ποιοι, πως, και γιατί παρεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη, επιχειρώντας να «σημαδεύουν τα χαρτιά», για την απονομή της.

Θα μπορούσαμε απλά να πούμε «κοίτα ποιος μιλάει». Το μακρύ χέρι του Καραμανλισμού στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, ώστε να συγκαλυφθούν οι ευθύνες της Ν.Δ. της περιόδου 2004-2009».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση