GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιφυλακτικός ο Γιλντιρίμ για τον ανήλικο βομβιστή

Οι τουρκικές αρχές δεν βρίσκονται ακόμη σε θέση να εξακριβώσουν ποια οργάνωση ευθύνεται για την βομβιστική επίθεση σε γαμήλια γιορτή στ...


Οι τουρκικές αρχές δεν βρίσκονται ακόμη σε θέση να εξακριβώσουν ποια οργάνωση ευθύνεται για την βομβιστική επίθεση σε γαμήλια γιορτή στην πόλη Γκαζιαντέπ της Τουρκίας, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 54 ανθρώπους, ούτε εάν ο δράστης της ήταν πράγματι ένα παιδί, δήλωσε  ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.
«Δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε οτιδήποτε σχετικά με το ποιος ήταν ο δράστης, εάν ήταν παιδί, ενήλικος, ή για ποια οργάνωση διέπραξε την επίθεση», δήλωσε ο Γιλντιρίμ μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Άγκυρα.
Οι δηλώσεις του έρχονται μία ημέρα μετά από εκείνες του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ανέφερε πως ο βομβιστής - καμικάζι πιθανόν ήταν ένα παιδί 12 ως 14 ετών, προσθέτοντας ότι τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι για την επίθεση ευθύνεται η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση