GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τσίπρας για τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στο Ρίο

Ο Πρωθυπουργός Aλέξης Τσίπρας με αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο twitter αναφέρθηκε στις επιτυχίες που σημείωσαν οι Έλληνες αθλητές κα...


Ο Πρωθυπουργός Aλέξης Τσίπρας με αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο twitter αναφέρθηκε στις επιτυχίες που σημείωσαν οι Έλληνες αθλητές κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

«Οι διακρίσεις των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες κατατάσσουν την «μικρή Ελλάδα» στην 23η θέση στον πίνακα των μεταλλίων. Η εκπληκτική απόδοση των Ελλήνων αθλητών, αντίστοιχη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, αποδεικνύει ότι ο αθλητισμός μπορεί να μας κάνει υπερήφανους χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά με σεμνότητα, πείσμα και επιμονή» επισημαίνει ο Πρωθυπουργός και προσθέτει:

«Αυτές είναι οι πραγματικές μας δυνατότητες, αρκεί να πιστέψουμε ότι μπορούμε. Συγχαρητήρια στους Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν στο Ρίο. Ανέβασαν την Ελλάδα ψηλότερα.»

Δείτε τις αναρτήσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση