GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εμπλοκή με Νιλμάρ: Ξαφνικά εμπόδια βάζει η Αλ Νασρ στον Ολυμπιακό

Ξαφνικό εμπόδιο από την Αλ Νασρ στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Νιλμάρ... τρενάρει την μεταγραφή του Βραζιλιάνου φορ, κάτι που καθυστερεί...


Ξαφνικό εμπόδιο από την Αλ Νασρ στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Νιλμάρ... τρενάρει την μεταγραφή του Βραζιλιάνου φορ, κάτι που καθυστερεί την άφιξή του στη χώρα μας ώστε να υπογράψει με το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους». 

Ο σύλλογος από τα Εμιράτα θέλει να… επωφεληθεί από το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και από τη στιγμή που υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στους πρωταθλητές Ελλάδας και τον ποδοσφαιριστή, προσπαθεί να πάρει έστω και ένα μικρό ποσό. 

Τη συγκεκριμένη είδηση αναπαράγουν και αρκετά βραζιλιάνικα Μέσα, τα οποία αναφέρουν ότι η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Νιλμάρ είναι δεδομένη αλλά η Αλ Νασρ βάζει ξαφνικά εμπόδια, ωστόσο αυτά πιθανότατα θα ξεπεραστούν! 

Ο Νιλμάρ αναμενόταν να βρεθεί στην Ελλάδα σήμερα στις 7 μ.μ., ωστόσο αυτή τη στιγμή παραμένει άγνωστο εάν θα έρθει σήμερα στη χώρα μας ή τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση