GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ύφεση η φωτιά στο Μεσολόγγι

Σε πλήρη ύφεση είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε στον Άγιο Γεώργιο Μεσολογγίου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο, ...


Σε πλήρη ύφεση είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε στον Άγιο Γεώργιο Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο, όμως παραμένουν στην περιοχή ισχυρές δυνάμεις, προκειμένου να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις.

Στο μεταξύ, η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, εξέφρασε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο την ελπίδα «πως μέσα στη διάρκεια της ημέρας τα χερσαία και εναέρια μέσα θα έχουν σβήσει πλήρως τη φωτιά».

Παράλληλα ανέφερε ότι το βράδυ της Κυριακής υπήρχε ανησυχία για το οικισμό Ξυρέικα, αφού το πύρινο μέτωπο ήταν κοντά στα σπίτια. Όμως, όπως πρόσθεσε, οι πυροσβέστες κατάφεραν να κρατήσουν τη φωτιά μακριά από το οικισμό.

Σημείωσε ότι υπήρχε πολύ καλός συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών, γεγονός που βοήθησε σημαντικά στην αντιμετώπιση της φωτιάς και στην προστασία των κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση