GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αεροπορική εταιρεία που σας αφήνει να κάνετε σεξ εν ώρα πτήσης!

Το έχουμε δει σε πολλές ταινίες, έχουμε ακούσει φίλους μας να το διηγούνται, το έχουμε προσπαθήσει και εμείς οι ίδιοι: ζεύγος εραστών ...


Το έχουμε δει σε πολλές ταινίες, έχουμε ακούσει φίλους μας να το διηγούνται, το έχουμε προσπαθήσει και εμείς οι ίδιοι: ζεύγος εραστών που κατακλύζεται από το πάθος την ώρα του ταξιδιού με αεροπλάνο. Κρυφές ματιές, συνεννοήσεις κλπ για να καταλήξουν μαζί στις τουαλέτες του αεροσκάφους και να κάνουν σεξ στα κρυφά.

Όχι άλλο κρύψιμο! Η αεροπορική εταιρεία Flamingo Air όχι απλά επιτρέπει αλλά και ενθαρρύνει τους επιβάτες της να κάνουν σεξ εν ώρα πτήσης!
Η εταιρεία, με έδρα το Σινσινάτι του Οχάιο, είναι ο πρώτος αερομεταφορέας που προσφέρει πτήσεις για όσους θέλουν να φτάσουν την ηδονή τους στους... αιθέρες.

Βέβαια όλα έχουν ένα τίμημα και το εισιτήριο, για μια ώρα πτήσης, στοιχίζει 475 δολάρια. Στην τιμή περιλαμβάνεται σαμπάνια, σοκολάτες και ένας πιλότος που... δεν ξέρει, δεν άκουσε, δεν είδε. Οι πτήσεις γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του αερομεταφορέα David MacDonald στο AustralianNews: «Οι επιβάτες μας ποτέ δεν προσγειώνονται στην ίδια θέση που απογειώθηκαν».
Οι πελάτες που κάνουν τις κρατήσεις είναι συνήθως γυναίκες ενώ πολύ συχνά η εμπειρία αυτή αποτελεί δώρο για ξεχωριστές περιστάσεις όπως επετείους, γενέθλια, αρραβώνες. Καταλαβαίνετε τι γίνεται του Αγίου Βαλεντίνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση