GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπείρα νεαρών εισέβαλαν σε δωμάτια ξενοδοχείων

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προέβησαν αστυνομικοί της Χερσονήσου, για κλοπές που είχαν διαπραχθεί σε δωμάτια ξενοδοχείων της περιοχής. Πρ...


Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προέβησαν αστυνομικοί της Χερσονήσου, για κλοπές που είχαν διαπραχθεί σε δωμάτια ξενοδοχείων της περιοχής.

Πρόκειται για τρείς άνδρες 26, 21 και 17 χρονών καθώς και για μία 18χρονη, όλοι από την Βουλγαρία, που κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε ένας 30χρονος Ρώσος, ένα κινητό τηλέφωνο και μία τσάντα η οποία περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα, συνολικής αξίας 1.400 ευρώ. Όμως, όταν έγιναν αντιληπτοί την πέταξαν και τράπηκαν σε φυγή.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, εντοπίστηκε ο 17χρονος με την 18χρονη, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο και ακόμα δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία, όπως προέκυψε είχαν αγοράσει από έναν 26χρονο Βούλγαρο.

Επίσης, εντοπίστηκε άμεσα ο 26χρονος και ακόμα ένας 21χρονος, οι οποίοι, όπως προέκυψε από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, είχαν διαπράξει την κλοπή.

Ακόμη, ο 26χρονος και 21χρονος, στις 22 και στις 23 Αυγούστου, είχαν διαπράξει ακόμα δύο κλοπές σε δωμάτια ξενοδοχείων, σε περιοχές του Δήμου Χερσονήσου, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση