GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δρίτσας: Έχουμε συγκρουστεί πολλές φορές με την κατεύθυνση του ΤΑΙΠΕΔ

Ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, εξαπέλυσε βολές κατά του ΤΑΙΠΕΔ...


Ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, εξαπέλυσε βολές κατά του ΤΑΙΠΕΔ.
Όπως είπε ο υπουργός Ναυτιλίας, «υπεύθυνη πολιτική σε αυτόν τον τόπο ασκεί η εκλεγμένη κυβέρνηση, η εκλεγμένη κυβέρνηση οφείλει -και αυτό κάνει- να βελτιώνει στο μέτρο του δυνατού όλες τις συμβάσεις παραχώρησης, όλες τις διαγωνιστικές διαδικασίες για τις ιδιωτικοποιήσεις, αυτό κάναμε στο λιμάνι του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης, αυτό κάνει ο Πάνος Σκουρλέτης στη ΔΕΗ, ο Χρήστος Σπίρτζης στα δημόσια έργα και σε κάθε περίπτωση στα αεροδρόμια και αλλού» και πρόσθεσε:
«Και στη Βουλή το δήλωσα αυτό ενώπιον του κ. Πιτσιόρλα, έχουμε συγκρουστεί πολλές φορές με την κατεύθυνση του ΤΑΙΠΕΔ να ολοκληρώσει τις διαγωνιστικές διαδικασίες χωρίς να λαμβάνει υπόψιν του ζητήματα ευρύτερου δημοσίου συμφέροντος και ευρύτερης ωφέλειας και για την κοινωνία και τον ελληνικό λαό. Μονοδρομημένες κατευθύνσεις για να πετύχουν οι ιδιωτικοποιήσεις».
Ο ίδιος συνέχισε, λέγοντας πως «από τη στιγμή που και η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για αυτό, μέλημά μας είναι να πετύχουν, αλλά με τη μέγιστη δυνατή ωφέλεια. Εκεί πράγματι έχουμε συγκρουστεί πολλές φορές με το ΤΑΙΠΕΔ».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση