GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός στο Παρίσι για Αφγανό πρόσφυγα που μπορεί να σχεδίαζε επίθεση

Οι υπηρεσίες ασφαλείας στο Παρίσι έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία ενός Aφγανού αιτούντος άσυλο για τον οποίο υπάρχουν υποψίες ότ...


Οι υπηρεσίες ασφαλείας στο Παρίσι έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία ενός Aφγανού αιτούντος άσυλο για τον οποίο υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί να σχεδίαζε επίθεση στην πρωτεύουσα, δήλωσε σήμερα αστυνομική πηγή.

Η αστυνομία δεν διαθέτει το όνομα του Αφγανού, δήλωσε η πηγή αυτή. Η Metronews ανέφερε πως ο άνδρας ήταν στη Γαλλία τους τελευταίους δύο μήνες.

Μετά και την τελευταία αιματηρη τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια, η Γαλλία βρίσκεται σε κοκκινο συναγερμό. 

Για προληπτικούς λόγους, πολλές παραδοσιακές εορταστικές εκδηλώσεις, όπως τα πυροτεχνήματα της 15ης Αυγούστου ή πολιτιστικά γεγονότα όπως υπαίθρια κινηματογραφικά φεστιβάλ έχουν περιορισθεί ή ματαιωθεί σε ολόκληρη τη Γαλλία.

«Βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση. Άρα, προς το παρόν, πρέπει να απαγορεύσουμε τις διαδηλώσεις εάν δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας», δήλωσε αυτήν την εβδομάδα ο υπουργός Άμυνας Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση