GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ! ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ του Τσοχατζόπουλου...

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο (εκτίει πολυετή ποινή κάθειρξης μεταξύ άλλων και για ηθική αυτουργία σε δολ...


Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο (εκτίει πολυετή ποινή κάθειρξης μεταξύ άλλων και για ηθική αυτουργία σε δολοφονία που διέπραξε το 2006 ο Αλκέτ Ριζάι) έπεσε ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Έθνους».

Το συμβάν, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη, μέσα στο κελί του Άκη Τσοχατζόπουλου στην πτέρυγα ΣΤ' των φυλακών Κορυδαλλού. Ο 77χρονος πρώην υπουργός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών, όπως συμπληρώνεται.

Ο «βαρόνος της νύχτας» Στεφανάκος χτύπησε για ασήμαντη αφορμή τον πρώην υπουργό: Όπως αναφέρει το «Έθνος» αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι όλα άρχισαν όταν ο κ. Τσοχατζόπουλος διαμαρτυρήθηκε πως τα φώτα που παρέμεναν ανοιχτά τον ενοχλούσαν και ζήτησε να κλείσουν. Ο βαρυποινίτης αντέδρασε, κινήθηκε απειλητικά και ακούστηκε να λέει «τι φωνάζεις μωρή πατσαβούρα» πριν επιτεθεί στον 77χρονος και αρχίσει να τον χτυπά.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, άτομα που ήταν μπροστά στο περιστατικό είπαν πως αυτό έγινε μπροστά στα μάτια σωφρονιστικών υπαλλήλων που δεν αντέδρασαν. Επίσης, συμπληρώνεται πως, βάσει δηλώσεων φρουρού και κρατουμένου στο «Έθνος», παρών στη ΣΤ' πτέρυγα ήταν και ο Νίκος Ρωμανός, το κελί του οποίου βρίσκεται στην Α' Πτέρυγα, ενώ μπροστά στον ξυλοδαρμό- σύμφωνα με το δημοσίευμα- βρισκόταν και γνωστός ποινικολόγος.

Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στις 20.30.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση