GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκινά η δίκη Σακκά και Σεϊσίδη

Αύριο Τετάρτη, 17 Αυγούστου, ξεκινά η δίκη του Μάριου Σεϊσίδη και του Κώστα Σακκά που συνελήφθησαν στις αρχές του μήνα. Η δίκη τους ε...


Αύριο Τετάρτη, 17 Αυγούστου, ξεκινά η δίκη του Μάριου Σεϊσίδη και του Κώστα Σακκά που συνελήφθησαν στις αρχές του μήνα. Η δίκη τους είχε πάρει αναβολή στις 8 Αυγούστου καθώς τρεις αστυνομικοί, που ήταν μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση, δεν προσήλθαν στο δικαστήριο.

Η δίκη γίνεται στο Β' Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Κατά την πρώτη παράσταση στο δικαστήριο, ο Κώστας Σακκάς, ζήτησε να του αφαιρεθεί, εκτός από τις χειροπέδες και το αλεξίσφαιρο γιλέκο. Το αίτημα έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο και για τους δύο κατηγορούμενους.

Ο δικηγόρος των δυο κατηγορουμένων υποστήριξε ότι η υπεράσπιση δεν έχει λάβει ακόμα γνώση της δικογραφίας, ενώ και οι δύο συλληφθέντες αρνούνται τις πλημμεληματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

«Ξυλοκοπηθήκαμε και από την άλλη μας κατηγορούν εμάς πως επιτεθήκαμε» είπε στους δικαστές με τον δικηγόρο του να επισημαίνει στην έδρα ότι η υπεράσπιση επιθυμεί να προσέλθουν οι μάρτυρες-αστυνομικοί και να καταθέσουν στη δίκη.
Υπενθυμίζεται ότι οι Σακκάς και Σεϊσίδης αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της κλοπής (αφορά στο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στην περιοχή της Λακωνίας), της πλαστογραφίας (αφορά στις ταυτότητες και τις πινακίδες κυκλοφορίας), της αντίστασης κατά της αρχής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και δύο παραβάσεων του ΚΟΚ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση