GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς θα προσφωνούν τον Μπιλ Κλίντον αν η Χίλαρι γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ;

Ο Μπιλ Κλίντον, ως πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, έγραψε ιστορία όταν την Τρίτη έγινε ο πρώτος άντρας που επιδοκίμασε τη σύζυγό του όταν εκείν...


Ο Μπιλ Κλίντον, ως πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, έγραψε ιστορία όταν την Τρίτη έγινε ο πρώτος άντρας που επιδοκίμασε τη σύζυγό του όταν εκείνη πήρε το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές.
Ωστόσο το ABC news, αναρωτιέται - όπως και εκατομμύρια Αμερικανοί: πώς θα προσφωνείται ο Μπιλ Κλίντον στη περίπτωση που η πρώην υπουργός Εξωτερικών κερδίσει μια θέση στον Λευκό Οίκο;. Από τη στιγμή που δεν υπήρξε ποτέ άντρας σύζυγος γυναίκας προέδρου, ο επίσημος τίτλος για το ρόλο του συζύγου είναι "πρώτος κύριος" (first gentleman) το οποίο έγινε hashtag στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Μπιλ Κλίντον στο συνέδριο των Δημοκρατικών στη Φιλαδέλφεια.
Αλλά ίσως να μην είναι τόσο απλό, μιας και ο Μπιλ Κλίντον υπήρξε και εκείνος ένοικος του Λ. Οίκου. "Πρέπει να σκεφτούμε πώς θα αποκαλούμε τον άντρα σύζυγο μιας γυναίκας προέδρου", είχε συμφωνήσει η Χίλαρι σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Jimmy Kimmel Live τον περασμένο Νοέμβριο. "Τώρα, είναι πιο πολύπλοκο γιατί ο κόσμος τον αποκαλεί ακόμα ΄κύριε πρόεδρε'. Οπότε, πρέπει να το σκεφτούμε περαιτέρω", πρόσθεσε.
Πάντως, μόλις πρόσφατα η 68χρονη πολιτικός είχε μάλλον συμβιβαστεί με το "πρώτος κύριος": "Έχω ήδη πει στον σύζυγό μου ότι αν είμαι τόσο τυχερή για να γίνω Πρόεδρος και θα είναι πρώτος κύριος, περιμένω από εκείνον να πηγαίνει στη δουλειά και να φροντίζει για την αύξηση του εισοδήματος...", είχε πει σε μια εκδήλωση για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς της στο Κεντάκι.
Όσο για τον ενδιαφερόμενο, ο Μπιλ Κλίντον μάλλον ανυπομονεί να γίνει ο "πρώτος κύριος" των ΗΠΑ όπως είχε δηλώσει σε ένα event στο Inglewood της Καλιφόρνια τον περασμένο Ιούνιο.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση