GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκκενώθηκαν τμήματα στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης

Εκκενώθηκαν τμήματα του τερματικού σταθμού 1 του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης όταν ένας άνδρας παραβίασε την ασφάλεια και μπήκε στον ...


Εκκενώθηκαν τμήματα του τερματικού σταθμού 1 του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης όταν ένας άνδρας παραβίασε την ασφάλεια και μπήκε στον αερολιμένα χωρίς να έχει περάσει τους απαραίτητους ελέγχους. Είναι ασαφές αν ο άνδρας μετέφερε απαγορευμένα αντικείμενα.

H διαχειρίστρια εταιρία του αερολιμένα ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις προγραμματισμένες πτήσεις.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία της Γερμανίας ανακοίνωσε στη συνέχεια ότι είναι ασαφές εάν το πρόσωπο που προκάλεσε την εκκένωση ενός μέρους του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης μετέφερε κάποιο απαγορευμένο αντικείμενο.

Είναι επίσης ασαφές εάν το πρόσωπο αυτό τυχαία προχώρησε και εισήλθε στην αίθουσα αναχωρήσεων του μεγαλύτερου αεροδρομίου της Γερμανίας χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο πλήρης έλεγχος ασφαλείας από τον οποίο περνούσε ή εάν ήταν μια σκόπιμη κίνηση, δήλωσε μια εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση