GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αποκαλυπτικό γκράφιτι της Χίλαρι φόρεσε... νικάμπ - ΦΩΤΟ

Ένα γκράφιτι που απεικονίζει τη Χίλαρι Κλίντον με αποκαλυπτικό μαγιό δημιούργησε σε έναν τοίχο σε προάστιο της Μελβούρνης, ένας καλλιτέ...


Ένα γκράφιτι που απεικονίζει τη Χίλαρι Κλίντον με αποκαλυπτικό μαγιό δημιούργησε σε έναν τοίχο σε προάστιο της Μελβούρνης, ένας καλλιτέχνης.
Το τοπικό δημοτικό συμβούλιο ωστόσο ανέφερε ότι διατυπώθηκαν παράπονα από κατοίκους της περιοχής για το γεγονός ότι απεικονιζόταν μια τεράστια, ημίγυμνη γυναίκα δίπλα σε ένα κατάστημα με μοτοποδήλατα. Στο έργο, η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ εικονιζόταν να φοράει ένα αποκαλυπτικό μαγιό στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας, από το οποίο προεξείχαν δεσμίδες με χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων.
Σύμφωνα με τα αυστραλιανά μέσα, ο δήμος κάλεσε τον καλλιτέχνη να απομακρύνει το έργο του, απειλώντας τον με πρόστιμο. Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου ζητούσε επίσης να σβηστεί η προκλητική τοιχογραφία.
Ο καλλιτέχνης με το ψευδώνυμο Λάσαξ, που πρόσφατα είχε ζωγραφίσει και μια τεράστια τοιχογραφία του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου Ντόναλντ Τραμπ, "υπάκουσε" στις εντολές και κάλυψε το σώμα της Κλίντον, εκτός από τα μάτια της, με ένα ισλαμικό ένδυμα.
"Αν αυτή η μουσουλμάνα σας προσβάλει, είστε φανατικοί, ρατσιστές, σεξιστές ισλαμοφοβικοί", έγραψε δίπλα στο έργο του.
Ο τοίχος τελικά λίγες ημέρες αργότερα βάφτηκε εντελώς μαύρος. Στη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram o καλλιτέχνης έγραψε: "Φαίνεται ότι κέρδισε το συμβούλιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση