GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο: Άντρας της ακτοφυλακής δίνει το... φιλί της ζωής σε γατάκι!

Λένε πως οι γάτες έχουν εννέα ζωές και φαίνεται πως το συγκεκριμένο γατάκι μοιάζει να έχει "χρησιμοποιήσει" μια από αυτές. Όπ...


Λένε πως οι γάτες έχουν εννέα ζωές και φαίνεται πως το συγκεκριμένο γατάκι μοιάζει να έχει "χρησιμοποιήσει" μια από αυτές. Όπως βλέπετε και στο παρακάτω βίντεο, μέλη της ιταλικής ακτοφυλακής δίνουν τις πρώτες βοήθειες σε ένα χαριτωμένο τετράποδο που πνιγόταν.
Ιδού πως ξεκίνησαν όλα. Παιδιά από τη Μαρσάλα στη Σικελία, ενημέρωσαν την ακτοφυλακή προκειμένου να σώσουν ένα μικρό γατάκι, μόλις 30 ημερών, καθώς είχε πέσει στη θάλασσα.
Ένας από τους λιμενικούς, πήδηξε στα νερά, διέσωσε το τετράποδο και αφού το έβγαλε σώο πάνω στο σκάφος, άρχισε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ακόμα και το φιλί της ζωής!
Οι λιμενικές αρχές συγκινήθηκαν τόσο πολύ από τον λιλιπούτειο διασωθέντα που αποφάσισαν να υιοθετήσουν το γατάκι και να του δώσουν το όνομα "Τσάρλι".



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση