GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΝΔ για τον Κυρίτση: Αυτή τη φορά η πρόκληση δεν αφορά μόνο τους πολίτες

Με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία, αναφέρεται σε νέα τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση, για τους Σακκά και Σεϊσίδη. «...


Με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία, αναφέρεται σε νέα τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση, για τους Σακκά και Σεϊσίδη.

«Είναι δικαίωμα του κ. Γ. Κυρίτση να προβάλλει τις “εσωτερικές συγκρούσεις και αντιφάσεις” στο σύστημα ΣΥΡΙΖΑ – Κυβέρνηση – Κράτος και να διεκδικεί την ηγεσία οποιασδήποτε συνιστώσας του Κόμματός του», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία και συνεχίζει:

«Είναι, όμως, πρόκληση να ισχυρίζεται ότι οι κατηγορούμενοι για τρομοκρατικές ενέργειες και ληστείες Σακκάς και Σεϊσίδης αντιμετωπίζουν “διώξεις φρονηματικού χαρακτήρα”, ότι τα στοιχεία σε βάρος τους είναι στα “όρια του γελοίου” και ότι έχουν “στοχοποιηθεί από το Κράτος”».

«Αυτή τη φορά η πρόκληση δεν αφορά μόνο τους πολίτες. Αφορά τον ίδιο τον πρωθυπουργό και τον αρμόδιο υπουργό που έσπευσε να παρουσιάσει τη σύλληψη των καταζητούμενων ως επιτυχία της Κυβέρνησής τους», προσθέτει η Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση