GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗ ΣΥΜΗ! Η κόρη του Γ. Παπανδρέου (με μικροσκοπικό μπικίνι) έκλεψε τις εντυπώσεις...

Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου απόλαυσε τις διακοπές της στη Σύμη και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Η Μα...

Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου απόλαυσε τις διακοπές της στη Σύμη και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.
Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, που διαθέτει αναλογίες μοντέλου, φόρεσε ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνικαι τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.



Η κόρη του Γιώργου και της Άντας Παπανδρέου βρέθηκε στο νησί με αφορμή το συμπόσιο του πατέρα της που πραγματοποιήθηκε στην γειτονική Κω.


Στην παρέα της ήταν φίλοι και αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά όχι και ο σύντροφός της, ο φοιτητής της Ιατρικής στην Κρήτη και τενίστας Χάρης Καπογιάννης, καθώς λόγω υποχρεώσεων αναγκάζονται να περνούν κάποιο χρόνο χωριστά.


Το τελευταίο διάστημα πάντως (και μετά από 2,5 χρόνια σχέσης) οι δυο τους αποφάσισαν να συγκατοικήσουν και ζουν πια μαζί στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση