GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιπέτεια για λουόμενους σε παραλία του Πηλίου

Λουόμενοι που επέλεξαν την παραλία Παπά Νερό στο Πήλιο για το μπάνιο τους αναγκάστηκαν να περιμένουν μέχρι τις 10 το βράδυ για να φύγου...


Λουόμενοι που επέλεξαν την παραλία Παπά Νερό στο Πήλιο για το μπάνιο τους αναγκάστηκαν να περιμένουν μέχρι τις 10 το βράδυ για να φύγουν, καθώς η μπάρα του χώρου στάθμευσης που είχαν αφήσει τα οχήματα τους ήταν κατεβασμένη.
Όπως έγινε γνωστό, επισκέπτες που επέλεξαν τη συγκεκριμλενη παραλία πήγαν από νωρίς για να πιάσουν θέση στάθμευσης. Ο δρόμος που οδηγεί προς την παραλία, κλείνει με μπάρα μετά τις 11:30 το πρωί και ανοίγει ξανά μετά τις δέκα το βράδυ, προκειμένου να μην μπαίνουν αυτοκίνητα και δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο. Ωστόσο επισκέπτες που είχαν παρκάρει από νωρίς κατήγγειλαν ότι δεν μπορούσαν να βγουν.
Οι διαμαρτυρίες των πολιτών κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Απαράδεκτη η κατάσταση. Κλείνουν τη μπάρα για να μην υπάρχει συνωστισμός και καλά κάνουν. Απαγορεύεται η είσοδος μετά τις 10 το πρωί και πάλι καλά κάνουν. Αλλά να απαγορεύεται και η έξοδος;», ανέφερε εξοργισμένος επισκέπτης, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει μεν ταμπέλα, αλλά «είναι με μικρά γράμματα χωμένη στη γωνία. Δεν της δίνεις σημασία εκεί που είναι».
Ερωτηθείς για το θέμα, ο δήμαρχος Ζαγοράς- Μουρεσίου Πατής Κουτσάφτης, υπογράμμισε ότι ο δρόμος κλείνει με μπάρα, μετά από απόφαση όλων στην περιοχή και έκδοση κανονιστικής απόφασης. Η συγκεκριμένη κανονιστική ισχύει εδώ και χρόνια, σημείωσε ο κ. Κουτσάφτης, με στόχο να μπορεί να υπάρχει πρόσβαση οχημάτων έκτακτης ανάγκης αλλά και για να μην υποβαθμίζεται η περιοχή.
Όπως σημείωσε ο κ. Κουτσάφτης, έως και πέρσι υπήρχε υπάλληλος που ανοιγόκλεινε την μπάρα, αλλά υπήρχαν διαμαρτυρίες ότι δεν ήταν συνεχώς στο πόστο του. «Φέτος, οι επαγγελματίες της περιοχής αποφάσισαν να βγάλουν κάρτες για τη λειτουργία της μπάρας. Θα μπορούσαν οι λουόμενοι να απευθυνθούν σε έναν επαγγελματία, είτε ξενοδόχο, είτε εστιάτορα για να ανοίξει η μπάρα», σημείωσε ο κ. Κουτσάφτης.
Οι διαμαρτυρόμενοι πάντως τονίζουν ότι στην περιοχή δεν υπάρχουν επαρκείς χώροι στάθμευσης και ότι το μποτιλιάρισμα είναι συχνό φαινόμενο  και ζητούν τη δρομολόγηση mini bus ανά μισή ώρα για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση