GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Λέσκοτ

Στο προσκήνιο της ΑΕΚ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η περίπτωση του Τζολέον Λέσκοτ, που αυτή την στιγμή δείχνει να είναι το ακλόνητο φα...


Στο προσκήνιο της ΑΕΚ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η περίπτωση του Τζολέον Λέσκοτ, που αυτή την στιγμή δείχνει να είναι το ακλόνητο φαβορί για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών οδήγησαν -σύμφωνα με πληροφορίες- την πλευρά του 34χρονου στόπερ να απαντήσει θετικά σε προφορικό επίπεδο στους ανθρώπους της Ένωσης! Καθοριστικό ρόλο στις επαφές έχει παίξει μάλιστα και ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος ήταν συμπαίκτης με τον πρώην αμυντικό της Σίτι το 2000 στην Γουλβς.

Όπως είναι απόλυτα λογικό, οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν να κρατούν μικρό καλάθι για την συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Πάντως, έπειτα κι από τις τελευταίες εξελίξεις, ο Λέσκοτ πλέον εμφανίζεται να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να ταξιδέψει άμεσα στην Αθήνα, όπου θα ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες κι εν συνεχεία θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Πηγή: sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση