GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερντογάν: Θα καταδιώξουμε τους τρομοκράτες ανελέητα

Στο αιματοβαμμένο Γκαζιάντεπ βρέθηκε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από όπου δήλωσε ότι οι τουρκικές αρχές θα συνεχίσου...


Στο αιματοβαμμένο Γκαζιάντεπ βρέθηκε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, από όπου δήλωσε ότι οι τουρκικές αρχές θα συνεχίσουν να καταδιώκουν ανελέητα κι αδιάκοπα τις εξτρεμιστικές οργανώσεις. Το Γκαζιάντεπ έγινε πρόσφατα αιματοβαμμένο «θέρετρο» της τρομοκρατικής επίθεσης σε γάμο, με θύματα 54 ανθρώπους. Ο βομβιστής αυτοκτονίας πιστεύεται πως είχε την υποστήριξη του Ισλαμικού Κράτος.
«Οι επιχειρήσεις μας εναντίον των τρομοκρατικών οργανώσεων θα συνεχιστούν έως το τέλος» δήλωσε ο Τούρκος ηγέτης ενώπιον χιλιάδων υποστηρικτών του που κρατούσαν σημαίες της Τουρκίας, αναφέροντας ως εξτρεμιστικές οργανώσεις το Ισλαμικό Κράτος, τους Κούρδους μαχητές του PKK και τους υποστηρικτές του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν τον οποίο κατηγορεί η Άγκυρα ότι ενορχήστρωσε την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε επιπλέον ότι οι τουρκικές στη Συρία προσφέρουν τη δυνατότητα στους ανθρώπους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις περιοχές τους, οι οποίες βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους, την ευκαιρία να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Μεταξύ άλλων από την πόλη της Τζαράμπλους.
«Οι άνθρωποι στους οποίους ανήκει επιστρέφουν» υπογράμμισε.
Ο Τούρκος πρόεδρος επανέλαβε επίσης ότι θα εγκρίνει την επαναφορά της θανατικής ποινής εφόσον η τουρκική Εθνοσυνέλευση δώσει το πράσινο φως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση