GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το όνομα της Κατερίνας Στεφανίδη θα δοθεί στο αθλητικό κέντρο Παλλήνης

Το όνομα της χρυσής Ολυμπιονίκη, Κατερίνας Στεφανίδη θα δοθεί, όπως ανακοίνωσε ο δήμος Παλλήνης το μεσημέρι της Κυριακής, στο αθλητικό ...


Το όνομα της χρυσής Ολυμπιονίκη, Κατερίνας Στεφανίδη θα δοθεί, όπως ανακοίνωσε ο δήμος Παλλήνης το μεσημέρι της Κυριακής, στο αθλητικό κέντρο της πόλης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σε συνέχεια των συγχαρητηρίων του στην Παλληνιώτισσα Χρυσή Ολυμπιονίκη, Κατερίνα Στεφανίδη, ο Δήμαρχος Παλλήνης κ.Αθανάσιος Ζούτσος, εκφράζει τη βούλησή του, εκτός άλλων τιμητικών εκδηλώσεων, να τιμηθεί η συμπολίτισσά μας και εμπράκτως, με την ονομασία του Αθλητικού Συγκροτήματος που βρίσκεται στην είσοδο της Δ.Ε. Παλλήνης, ως «Αθλητικό Κέντρο, Κατερίνα Στεφανίδη.
Mε την επικείμενη ανάπλαση του Αθλητικού Συγκροτήματος Παλλήνης, αυτό θα αποτελέσει ακόμα μεγαλύτερο πόλο έλξης για όλους του Παλληνιώτες και τα επιτεύγματα της Κατερίνας, πηγή έμπνευσης για τη νέα γενιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση