GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει η παρτενέρ του Σάκη Ρουβά στην πίστα

Ο λόγος για την Εύα Τσάχρα την οποία και γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Voice». Εκεί η ξανθιά κοπέλα που διαθέτει αναλογίες μ...


Ο λόγος για την Εύα Τσάχρα την οποία και γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Voice». Εκεί η ξανθιά κοπέλα που διαθέτει αναλογίες μοντέλου κατάφερε να αποσπάσει θετικά σχόλια τόσο από τους κριτές όσο και από τον Σάκη Ρουβά.
«Με τον Σάκη συνεργάζομαι από το χειμώνα. Είναι εκπληκτικό ότι μου έδωσε αρκετό χώρο και χρόνο πάνω στη σκηνή, ενώ είναι απίστευτο ότι εμφανιζόμουν μαζί του. Έχω φωτογραφία να τραγουδάω μαζί με τον Σάκη. Είναι απίστευτο» είπε η Εύα σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Freddo».
Όπως αποκάλυψε, μπορεί να χρωστάει μαθήματα στην θεολογία, έχει πάρει όμως πτυχίο μονωδίας από το Ωδείο Αθηνών:
«Όνειρό μου είναι κάποτε να πρωταγωνιστήσω αλλά θέλει αρκετή δουλειά. Τον τελευταίο καιρό ζορίστηκα λίγο γιατί εμφανιζόμουν στην Αϊντα, μετά στην Κάρμεν και παράλληλα στο “Ακρωτήρι” με τον Σάκη Ρουβά. Ήταν τελείως διαφορετικές δουλειές αλλά τελικά τα κατάφερα».
Η φοιτήτρια θεολογίας τόνισε πως είναι διατεθειμένη να χτυπήσει πολλές πόρτες προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.
«Καμιά φορά διευκολύνει να είσαι η κυρία του κυρίου αλλά έχω διαλέξει  να κάνω αργά και σταθερά βήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση